Pink Cup i FGC 15. august kl. 16

SekretariatetDameklubben, Herreklubben, Klubnyheder

Så er det tid til at melde sig til turneringen for brysternes ve og vel… ”Støt Brysterne”, der ubeskåret går til Kræftens bekæmpelse, der har sponsoreret en masse præmier.

Turneringen er åben for alle FGC spillere, som er fyldt 12 år på spilledatoen, og som har et hcp på max 46.

Link til tilmelding: https://fgc.dk/turneringskalender/#/competition/2047761/info

Der betales ikke matchfee, men for mad (120 kr.) og Støt Brysterne (150 kr.) i alt 270 kr.

Vi spiller i to rækker, herrer og damer blandet, og der vil være præmier til vinderen og nr. 2, 3 og 4 i hver række. De to bedste damer, en i hver række, udgør klubbens Pink Cup hold og går videre til landsfinalen.

De flotte førstepræmer er sponseret af FGC’s medlem Heidi Holm og hendes rejsebureau Unique Tours Aps.

Derudover afholdes der en holdturnering, som sponsoreres af MERCOPRINT, hvor de bedste 3 ud af 4 scorer tæller på hvert hul.

Der er præmier til nærmest flag på hul 2, hul 4, hul 8, hul 11 og hul 14 samt længste drive på hul 12 –  her vil der være en for damer og en for herrer.

Hole-in-one udløser 25.000 kr. til klubbens Pink Cup indsamling.

På dagen vil der være mulighed for at købe lodder til 2 lotterier, hvor der er STORE præmier sponseret af Eagle Club i Hørsholm og Nyati Safari (og nej – det er IKKE en rejse til Sydafrika).

Alle spiller stableford med fuldt handicap fra blå tee.

Runden vil blive handicap reguleret.

Mød meget gerne op i pink tøj – også herrerne.

Afhentning af scorekort i udvalgslokalet fra 14:30 og senest 15:30 på spilledagen. Kom i god tid, da vi sælger lodder til lotterierne før ”kampstart”.

Velmødt til denne turnering med det gode formål og få det godt med dig selv.

SPONSORER:

Tryg, Rosendahl, Golfavisen, Aabenrå Golfklub, Aida, Willis, Towers Watson, RD Designed, Rikki Tikki, IN, Scholl, Oswald Academy, Billige Golfbolde.dk, Beck Söndergaard, Steel Function, Mad & Bolig, Grevernes Golfshop, MercoPrint, Restaurant Sweet Spot, Eagle Golf Hørsholm, Unique Tours Aps og Nyati Safari.