Lær golf på 4 uger er et tilbud til dig, der ikke før har spillet golf og som gerne vil snuse til golfspillet, inden du melder dig ind som ordinært medlem. Du vil få træning i de forskellige golfslag, lære teorien for golfspillet og ikke mindst møde nye mennesker, der deler interessen for golf.

Læs mere om programmet HER Udfyld tilmeldingsblanketten HER 

Du behøver ikke at investere i noget udstyr endnu, klubben stiller golfkøller og bag til rådighed for dig i hele forløbet.

Allerede den første dag bliver du matchet med et hold, som får tilknyttet nogle mentorer, der følger jer alle 4 uger. Mentorerne vil hjælpe dig og dine nye golfvenner godt igennem forløbet og forklare jer alt om klubben og golfspillets uskrevne regler.

Det er klubbens PRO (træner) der vil lære dig at bruge de forskellige golfjern og -køller. Al træning foregår hver lørdag sammen med holdet på klubbens driving range (træningsanlæg), hvor du også kan træne selv, når du har lyst. Efter kort tid får du adgang til Tikøbs par 3 bane sammen med holdet og mentorerne. 

Efter lær golf perioden er der mulighed for at indmelde sig som medlem og spille hos kaninerne. Det er alle spillere, der endnu ikke er erfarne nok til at spille på banen uden guide. Det er rigtigt hyggeligt at være kanin – der afholdes turneringer med præmier og fællesspisning i restauranten. 

Senere kan du kommer med i klub-i-klubben, herreklubben, dameklubben og veteranklubben.