Kaningolf i FGC


Kaninturnering

Kaninudvalget arrangerer en række turneringer hver mandag fra april til september. Her er der fokus på at golfmedlemmer med højt handicap lærer banen godt at kende, og hvordan man som golfspiller bevæger sig mest hensigtsmæssigt på banen.
Der spilles 9 huller, oftest som stableford.
Du skal tilmelde dig mandagens spil på GolfBox senest lørdagen før kl. 12. Startliste offentliggøres i løbet af søndagen inden match.

Hvem kan deltage i kaninturnering?
Alle med et handicap (HCP) på 37 eller højere kan deltage.
Når du opnår HCP under 37, kan du ikke længere deltage i kaninturneringerne. Så hjælper vi dig videre til øvrige klubber i klubben – Dameklub, Herreklub og eller Veteranklub.

Kaniner uden banetilladelse
Du er meldt ind i klubben som ordinært medlem, men du har endnu ikke bestået alle dine prøver. Derfor har du endnu ikke opnået banetilladelse, og så skal du spille om mandagen i en særlig gruppe med starttid efter de kaniner med banetilladelse. Her træner vi, hvordan du bedst og hurtigst bevæger dig fremad på banen. Når kaninguiden vurderer, at det har du godt styr på, får du OK til den del af din banetilladelse.

Månedsmatcher

Tryk på pilene for at skifte måned.

november, 2022

Ingen aktiviteter

Download kaninfolder

Indeholder bl.a. forklaring af handicap og spillehandicap og ordforklaringer/golfsprog.

Download kaninfolder

Seneste nyt

Kaninudvalget 2022
Ansvarlig Hanna Dalsgaard Jensen

Øvrige – Ad hoc

Kaninudvalg 2022

Hanna Dalsgaard, hanna.dalsgaard@gmail.com 21726946
Bo Andersson, ba@sportlife.dk 21255810
Kirsten Gram,  kirsten.m.gram@gmail.com 20489184
Frede Røndbjerg,  frederoendbjerg@hotmail.com 50994790


Kanin Sæson 2022

Så starter den ny Kaninsæsonen mandag d. 4. april. Der bliver åbnet for tilmelding senest d. 25. marts.
I år er der mange nye Kaninspillere, derfor giver vi her nogle gode råd om afvikling af mandagsmatcherne, så alle ved, hvordan det foregår.
Vi håber, at alle vil få mange gode og spændende oplevelser på golfbanen og forbedre deres handicap.

Tilmelding:
Husk at tilmeldingsfristen er LØRDAG kl. 12.00. Når I har tilmeldt jer så check på deltagerlisten, at I ER tilmeldt. Vi hører ofte, når startlisten er sendt ud, ”Åh, jeg troede, jeg havde tilmeldt mig”. Så undgår vi at skulle lave en ny startliste.
I år forventer vi mange Kaninspillere og starter derfor mandagsmatcherne kl. 16. Kan man spille tidligt, oplys det venligst når spørgsmålet (ja/nej) ønskes besvaret ved tilmelding i Golfbox.
Senere på sæsonen vil der for Prøvemedlemmer, der overgår til Kanin, også skulle besvares spørgsmålet (ja/nej) om man har Banetilladelse. Spørgsmålet skal besvares af alle (beklager 😉)

Betaling:
I vinterens løb er der blevet arbejdet på at gøre det lettere at betale for deltagelse i Kaninmatcherne. Når man via Golfbox tilmelder sig Kaninmatchen, betaler man samtidig gebyret, nu på kr. 35,00. I Golfbox er systemet sat op til, at man kan betale med Dankort eller Mobilepay, men men men, det viser sig, at vi betaler næsten 5 kroner i gebyr, når vi anvender Mobilepay som mulighed. DERFOR anvend ALTID Dankort eller lign. som betalingsmiddel.
Beløbet bliver automatisk refunderet, hvis man melder fra i Golfbox senest lørdag kl. 12, ellers ikke.

Tilbagebetaling af Kaninkroner
Vi er klar over, at der stadig er ubrugte Kaninkroner i omløb. De bliver selvfølgelig vekslet tilbage. Det vil ske ved henvendelse til Hanna, som vil være tilstede den 11. april og den 25. april og selvfølgelig også senere på sæsonen.

Evt. afbud på dagen:
Når I tilmelder jer så husk at notere, hvem der er turneringsleder på dagen og turneringelederens telefonnummer. Oplysningen findes nederst i højre hjørne på tilmeldingssiden. Hvis I er nødt til at melde afbud, er det vigtigt, at I melder afbud så hurtigt som muligt TIL TURNERINGSLEDEREN og IKKE til kontoret, som ofte er lukket og ikke kan give beskeden videre.

Ved ankomst til golfklubben:
Find turneringslederen og bliv registreret. Samtidig får I oplyst, om I skal have en hjælper med på banen. Hjælperne er fortrinsvis tilknyttet de nye kaniner med højt handicap. Print scorekort ud og derefter kan man gå ned på træningsbanen og slå bolde. Man skal helst varme op, inden man skal spille.

I skal være på startstedet SENEST 10. MINUTTER før jeres starttid. I ulige uger er det ved hul 1 og i lige uger ved hul 10. Overhold tiden, så vi kan få holdene ud i rette tid.

Efter matchen:
Når I kommer hjem efter matchen så gennemgå scorekortet med jeres markør. Ret eventuelle fejl og underskriv scorekortet både af spiller og af markør. Tag et billede af scorekortet til brug hvis scoren skal indberettes i Golf-Box.

Efter underskrifter afleveres scorekortet STRAKS i kassen med scorekort, så turneringslederen kan udarbejde dagens præmieliste. Hvis scorekortet ikke har begge underskrifter, vil det i almindelige matcher blive kasseret.

For at så mange som muligt har mulighed for at få del i præmierne har vi i år valgt at inddele spillere i 2 præmiegivende grupper som fordeles ligeligt efter HCP i hver match.

Så er det tid til hygge, mad og drikkevarer 😊 – og hvis du skal spise efter matchen så HUSK at bestille, INDEN du går ud.

Vi håber, at se mange af jer igen på vores dejlige bane i Fredensborg.

Med venlig hilsen
KANINUDVALGET