Velkommen til Restaurant Sweet Spot

v/Cristine Rerup-Dyberg

 

Udover et fast menukort, annoncerer vi hver fredag på hjemmesiden den kommende uges Dagens ret.

Jeg glæder mig rigtig meget til at se jer og til en god sæson. Du finder alle menukort, priser og information vedrørende selskaber på Sweet Spots egen hjemmeside.

Se alle menukort og priser her
 

Selskaber
Kan bookes på telefon 4847 6565 eller ved at kontakte Cristine Rerup-Dyberg på telefon: 6179 1473, eller pr. mail til cristine0509@outlook.com

Bestiller du maden, inden du
går ud på banen, er maden klar,
når du er tilbage.
Bestilling modtages i baren.

Salg af gavekort til brug i restauranten:
Køb for 1.000 kr. værdi 1.100 kr.

Åbningstider
1.-31. marts
Weekends og helligdage: kl. 10.00 – 18.00
(gælder ikke p.t.)

1. april-30. september:
Hverdage kl. 10.00 – 21.00

Køkkenet lukker kl. 20.30.
Weekends og helligdage: kl. 10.00 – 18.00
Servering efter kl. 18.00, kan imødekommes v. forespørgsler inden kl. 16.00 for et passende antal gæster.

1.-31. oktober:
Alle ugens dage: kl. 10.00 – 18.00

OBS: Golfsæson april-oktober
I tilfælde af dårligt vejr og mindre end 10 biler på parkeringspladsen, er lukketiderne fleksible.
En ændring af lukketider annonceres ved opslag på restaurantens indgangsdør.

Kontakt

Tlf: 4847 6565 (i åbningstiden)
Navn: Cristine Rerup-Dyberg
Mobil: 61791473
Webside: sweet-spot.one
E-mail: cristine0509@outlook.com el. info@sweet-spot.one

Link til Smiley ordning

Kontrolrapport pr. 08-04-2019

Følg os på Facebook


UGE 43
Mandag: Frikadelle m/ stuvet rosenkål
Tirsdag: Frikadelle m/ hj lavet rødkål og rugbrød
Onsdag: Biksemad m/ spejlæg
Torsdag: Mørbradbøf m/ bløde løg
Fredag: Biksemad m/ spejlæg
Med ret til ændringer
Serveres fra kl 13 til 17
Obs ændret åbningstid fra 1. oktober(10-18, køkkenet lukker kl 17.30)
Kan også bestilles som take away
Weekend menu kort findes på min hjemmeside:
https://sweet-spot.one/menukort-1/weekend-kort.html

Med ret til ændringer.
Mobile pay: 161680.
Jeg ser frem til jeres bestillinger på
telefon 6179 1473.

Mortens aften menu
Den 10. november
kl. 18 serverer vi i restauranten en Mortens aftens menu efter alle traditioner:
¼ and med brune og hvide kartofler, hjemmelavet rødkål og sauce.
Til dessert er der gammeldags æblekage.
Pris pr. person: 195 kr.
Tilmelding senest 5. november på info@sweet-spot.one

Vi glæder os til at se jer!
Venlige hilsner fra alle os i restaurant Sweet Spot
Cristine
OBS begrænset antal pladser pga covid 19.

.. også  julen nærmer sig med hastige skridt.
I år tilbyder vi juleplatter
Hver week i nov. fra d. 7. nov fra kl 12 til 15
Hver week i dec. sidste dag 20 dec fra kl 12 til 15
Mar. sild m/ løg og kapers
Æg og rejer m/ hj. rørt dildmayo
Hj. rørt hønsesalat m/ baconknas
Fiskefilet m/ hj. rørt remoulade og citron
Mørbradbøf m/ bløde løg
Brie m/ druer
Friskbagt brød og smør.
Pris pr. kuvert 159 kr. (børn 85 kr.)
Tilvalg
Ris a la mande m/ kirsebærsauce 25 kr per kuvert
Bordbestilling på info@sweet-spot.one

Eller ring til Cristine på 61791473.
Kan også bestilles som take away.