Velkommen til Restaurant Sweet Spot

v/Cristine Rerup-Dyberg

 

Udover et fast menukort, annoncerer vi hver fredag på hjemmesiden den kommende uges Dagens ret.

Jeg glæder mig rigtig meget til at se jer og til en god sæson. Du finder alle menukort, priser og information vedrørende selskaber på Sweet Spots egen hjemmeside.

Se alle menukort og priser her
 

Selskaber
Kan bookes på telefon 4847 6565 eller ved at kontakte Cristine Rerup-Dyberg på telefon: 6179 1473, eller pr. mail til cristine0509@outlook.com

Bestiller du maden, inden du
går ud på banen, er maden klar,
når du er tilbage.
Bestilling modtages i baren.

Salg af gavekort til brug i restauranten:
Køb for 1.000 kr. værdi 1.100 kr.

Åbningstider i golfsæson
1. april-30. sept.: kl. 10.00 – 21.00
Køkkenet lukker kl. 20.30.

OBS: april-oktober
I tilfælde af dårligt vejr og mindre end 10 biler på parkeringspladsen, er lukketiderne fleksible.
En ændring af lukketider annonceres ved opslag på restaurantens indgangsdør.

Kontakt
Tlf: 4847 6565 (i åbningstiden)
Navn: Cristine Rerup-Dyberg
Mobil: 61791473
Webside: sweet-spot.one
E-mail: cristine0509@outlook.com el. info@sweet-spot.one

Link til Smiley ordning

Kontrolrapport pr. 08-04-2019

Følg os på Facebook


Dagens Ret – Oktober
Serveres fra kl. 12.00-18.00.
Menu: Spørg i Baren!

Åbningstider i oktober
Mandag-fredag: 10.00-18.30
Køkkenet lukker kl. 18.00
Lørdag og Søndag: 10.00-17.30
Køkkenet lukker kl. 17.00.
OBS: Mandag 21/10 og 28/10: LUKKET, dog ÅBENT i tilfælde af fantastisk vejr og mange spillere.

Åbningstider i nov./dec.
Man, tirs, tors. og fredag: 10.00-18.30
Onsdag: 11.00-16.00
Mortens aften
10. november kl 18:
¼ and med brune og hvide kartofler, hjemmelavet rødkål og sauce.
Til dessert er der gammeldags æblekage.
Pris pr. person: 175 kr.
Tilmelding senest 5. november på info@sweet-spot.one
Vi glæder os til at se jer!
Venlige hilsner fra alle os i restaurant Sweet Spot, Cristine

Julen nærmer sig også med hastige skridt
I år tilbyder restaurant Sweet-Spot julebuffet hver weekend i dec. måned:
2 slags sild m/ løg og kapers
Æg og rejer m/ hj.rørt mayo
Gravet laks m/ rævesauce
Hj rørt hønsesalat
Lun leverpostej m/ stegte svampe og bacon
Lun ribbensteg m/ hj lavet rødkål
Mørbradbøf m/ bløde løg
Brie m/ druer og sirupsnødder
Ris a la mande m/ kirsebærsauce
Friskbagt brød, smør og fedt
Pris per kuvert 195 kr
Bordbestilling på info@sweet-spot.one

Eller ring til Cristine 61791473
Vi glæder os til at se Jer