Velkommen til Restaurant Sweet Spot

v/Cristine Rerup-Dyberg

 

Udover et fast menukort, annoncerer vi hver fredag på hjemmesiden den kommende uges Dagens ret.

Jeg glæder mig rigtig meget til at se jer og til en god sæson. Du finder alle menukort, priser og information vedrørende selskaber på Sweet Spots egen hjemmeside.

Se alle menukort og priser her
 

Selskaber
Kan bookes på telefon 4847 6565 eller ved at kontakte Cristine Rerup-Dyberg på telefon: 6179 1473, eller pr. mail til cristine0509@outlook.com

Bestiller du maden, inden du
går ud på banen, er maden klar,
når du er tilbage.
Bestilling modtages i baren.

Salg af gavekort til brug i restauranten:
Køb for 1.000 kr. værdi 1.100 kr.

Åbningstider
1.-31. marts
Weekends og helligdage: kl. 10.00 – 18.00
(gælder ikke p.t.)

Hverdage fra 15. marts
Take Away ml. kl. 17.00-18.00

1. april-30. september:
Hverdage kl. 10.00 – 21.00
Køkkenet lukker kl. 20.30.
Weekends og helligdage: kl. 10.00 – 18.00
Servering efter kl. 18.00, kan imødekommes v. forespørgsler inden kl. 16.00 for et passende antal gæster.

1.-31. oktober:
Alle ugens dage: kl. 10.00 – 18.00

OBS: Golfsæson april-oktober
I tilfælde af dårligt vejr og mindre end 10 biler på parkeringspladsen, er lukketiderne fleksible.
En ændring af lukketider annonceres ved opslag på restaurantens indgangsdør.

Kontakt

Tlf: 4847 6565 (i åbningstiden)
Navn: Cristine Rerup-Dyberg
Mobil: 61791473
Webside: sweet-spot.one
E-mail: cristine0509@outlook.com el. info@sweet-spot.one

Link til Smiley ordning

Kontrolrapport pr. 08-04-2019

Følg os på Facebook


Coronavirus restriktioner begrænser p.t. restaurantens aktivitet – vi holder åbent for Take Away:

Lørdag/søndag uge 14: kr. 135 (børn kr. 75)
Bestilles senest fredag, inden kl. 12.
Afhentes ml. kl. 16-17 eller efter aftale.
Gl. dags oksesteg m/ glaseret løg, bønner og sauce
Dessert: Gl. dags æblekage.

Menu uge 15:
Mandag: Skinke m/ flødekartofler
Tirsdag: Oksekødboller i tomatsauce dertil nudler
Onsdag: Paneret skinkeschnitzel m/stegte kartofler og champignon a la creme.
Pris pr. kuvert 80 kr. (børn 45 kr.)
Bestilles senest dagen før kl. 12
Afhentes på selve dagen ml kl. 17 -18

Alle påskedagene tilbydes take away påskeplatte:
Mar. sild m/ løg og kapers
Æg og rejer m/ hj. rørt mayo
Hj. rørt hønsesalat m/ bacon
Fiskefilet m/ remoulade og citron
Mørbradbøf m/ bløde løg
Brie m/ druer
Friskbagt brød og smør.
Pris pr. kuvert 149 kr. (børn 80 kr.)
Bestilles senest tirsdag d. 7. april kl. 15
Afhentes alle dage ml kl. 14 -16 eller efter aftale

Betales på mobile pay: 161680.

Ønsker jer alle en god påske og ser frem til jeres bestillinger på telefon 6179 1473.

Venlig hilsen
Cristine Rerup-Dyberg