Velkommen til Restaurant Sweet Spot

v/Cristine Rerup-Dyberg

 

Du finder alle menukort, priser og information vedrørende selskaber på Sweet Spots egen hjemmeside.

Se alle menukort og priser her
 

Selskaber
Kan bookes på telefon 4847 6565 eller ved at kontakte Cristine Rerup-Dyberg på telefon: 6179 1473, eller pr. mail til cristine0509@outlook.com

Bestiller du maden, inden du
går ud på banen, er maden klar,
når du er tilbage.
Bestilling modtages i baren.

Salg af gavekort til brug i restauranten:
Køb for 1.000 kr. værdi 1.100 kr.

Åbningstider

1.-31. oktober:
Alle ugens dage: kl. 10.00 – 18.00

1. november – 31. december:
Onsdage: kl. 11.00 – 16.00
Weekends: kl. 12.00 – 15.00

OBS: Golfsæson april-oktober
I tilfælde af dårligt vejr og mindre end 10 biler på parkeringspladsen, er lukketiderne fleksible.
En ændring af lukketider annonceres ved opslag på restaurantens indgangsdør.

Kontakt

Tlf: 4847 6565 (i åbningstiden)
Navn: Cristine Rerup-Dyberg
Mobil: 61791473
Webside: sweet-spot.one
E-mail: cristine0509@outlook.com el. info@sweet-spot.one

Link til Smiley ordning

Kontrolrapport pr. 08-04-2019

Følg os på Facebook


Så nærmer julen sig med hastige skridt.
I år tilbyder restaurant Sweet-Spot julebuffet på følgende datoer i december.
3/12 – 4/12 – 10/12 – 11/12 – 17/12 – 18/12  
Alle dage fra kl. 12.00 -15.00

2 slags sild med løg og kapers

Æg og rejer med hjemmerørt mayonnaise

Hjemmerørt hønsesalat med baconknas

Lun fiskefilet med hjemmerørt remoulade og citron

Lun leverpostej med stegte svampe og bacon

Lun ribbensteg med sprød rødkålssalat m pære, dadler og ristet sesam

Brie med druer og sirupsnødder

Risalamande med kirsebærsauce

Friskbagt brød, smør og fedt

Pris per kuvert 249 kr.

Bordbestilling nødvendigt på info@sweet-spot.one

Eller ring til Cristine 61791473

Kan også bestilles som take away alle dage frem til den 22. december, ved bestilling 3 dage i forvejen.

Vi glæder os til at se jer