Sponsor i FGC

Effektiv markedsføring af din virksomhed


Bliv sponsor
Fredensborg Golf Club
Skovsvinget 25
3480 Fredensborg

Telefon: 4847 5659
E-mail: kontoret@fgc.dk
Website: http://www.fgc.dk

 

Bliv sponsor

Bliv sponsor af Fredensborg Golf Club, og få markedført din virksomhed. Markedsføringen kan være reklame i form af firmanavn på tavle i klubhuset, logo på tee-steds information, anvisningsskilte, scorekort, baneguide o.lign.

Som sponsor har man i egenskab af samarbejdspartner med FGC således en række fordele.

Vi stiler efter, at sponsorater giver nytte og glæde for både sponsor og FGC. Sponsor bli-ver eksponeret for alle medlemmer og gæster i klubben og samtidig er der mulighed for et eller flere klubmedlemskaber til medarbejdere, greenfee billetter til gæster og medar-bejdere, afholdelse af kunde arrangementer og deltagelse i sponsormatch m.v.

Standard klubsponsorater:

Et standardiseret tilbud til nye sponsorer, der gør det nemmere og hurtigere at vælge det sponsorat, der passer den enkelte sponsor. Som udgangspunkt har vi 3 typer af standard sponsorpakker:

Se flere detaljer

Kontaktperson for klubsponsorater er:

Hans Boye Clausen
hans.boye.clausen@gmail.com

Støt vores sponsorer – de støtter os!


grevernes

Grevernes Golfshop
Skovsvinget 25
3480 Fredensborg

Grevernes Golfshop

Proshoppen bliver drevet af Greverne – PGA Pro Robert Greve og Rikke Greve.

Mennesker er bygget forskelligt, og det derfor ikke er alt udstyr, der passer lige godt til alle. Nogle af de ting vi går meget op i er den personlige betjening og personlig opmåling af golfsko og golfudstyr.

Når du går ud af vores butik,eller har købt varer i vores webshop skal det derfor gerne være med følelsen af at have fået en super service og et forventningsfuldt smil om hurtigst muligt at komme ud og prøve dit seneste køb på golfbanen.

Kort sagt, vi elsker vores arbejde, og vi elsker at være i Fredensborg Golf Club.

ason

Ason A/S
Skelmarksvej 4
2605 Brøndby

Telefon: 45 93 94 00
E-mail: ason@ason.dk
Web: www.ason.dk

Ason A/S

Ason udfører Hoved- og Totalentrepriser inden for nybyggeri og renovering. Vores specialer er Skoler, Daginstitutioner, Plejeboliger, Laboratorier og Kontorbyggerier.

Ason har tømrer og snedkerarbejde som egenproduktion, som udføres af erfarne veluddannede danske håndværkere. De øvrige dele af opgaven løser vi med en fast kreds af stabile og fleksible underentreprenører, der lever op til vores krav til samarbejde, kvalitet og professionalisme.

Så har I brug for en kompetent entreprenør til at stå for jeres byggeri eller renovering, er Ason en oplagt samarbejdspartner.

dcc

Nærum Hovedgade 8
2850 Nærum

Telefon: 70 10 20 10
E-mail: info@dccenergi.dk
Web: www.dccenergi.dk

DCC Energi A/S

Vi forsyner Danmark med fyringsolie, benzin, diesel, smøremidler, naturgas og træpiller.

Vi er eneimportør af Gulf smøremidler og Shell Licensee, hvilket vil sige, at vi driver
Shell tankstationerne herunder også Shell brændstofkort, og at vi er eneforhandler
af alle typer Shell brændstof. Vi leverer fx flybrændstof til 7 danske lufthavne og
Shell GTL Fuel til bl.a. transportvirksomheder.

Vi servicerer både private, erhverv og landbrug og giver med glæde et tilbud, der opfylder netop dit behov.

Kosangas

Kosan Gas a/s
Hasselager Centervej 19-21
DK-8260 Viby J
www.kosangas.dk

Telefon: 8948 7700
E-mail: post@kosangas.dk
Web: www.kosangas.dk

Kosan Gas a/s

LPG er et skridt i den rigtige retning og en vigtig byggesten i processen mod en fremtid, som bygger på vedvarende energi. Kosan Gas er én af Nordens førende gasleverandører med speciale i LPG til både erhverv og private.

Erhverv
Vi tilbyder LPG løsninger på virksomheders behov for energi til produktion eller  opvarmning – i tank eller flasker. Fra teknisk avancerede anlæg til den store industrivirksomhed til enkle installationer til restauranten, håndværkeren, tagdækkeren eller kunsthåndværkeren – mulighederne er mange.

Privat
Gas til grillen, ukrudtsbrænderen, kogeapparatet, pejsen, plæneklipperen, campingudstyret. Der findes rigtig mange gasforbrugende produkter, og med de praktiske 5 og 10 kg Kosangas Light flasker har du gas til det meste. Med 1500 forhandlere er der aldrig langt til den nærmeste, og i gasautomaterne har du mulighed for at handle hele døgnet.

poulsejr

Poul Sejr Nielsen A/S
Klintehøj Vænge 7
3460 Birkerød

Telefon: 4581 5577
E-mail: psn@psn.dk
Web: www.psn.dk

Poul Sejr Nielsen A/S

Poul Sejr Nielsen A/S er en af Nordsjællands største teknikentreprenører. Vi leverer serviceydelser og totalløsninger inden for El, VVS, ventilation, vedvarende energi samt tag og facaderenovering.

Vi har 70 servicebiler og udfører service og entrepriser for privatkunder, boligselskaber samt erhverv på hele Sjælland.

Ring til os, vi sidder altid klar ved telefonerne, klar til at betjene både private kunder og virksomheder.

Kontakt os på:
45 81 55 77

hto

Nørregade, Åsebro 61
3300 Frederiksværk

Shell/7-Eleven Frederiksværk

smartguard

Håndværkervangen 1
3550 Slangerup

Telefon: 70239272
E-mail: info@smartguard.dk
Web: www.smartguard.dk

SmartGuard

Vi er er specialister inden for udlejning af temporære, proaktive og værdiskabende sikringsløsninger og vores løsninger henvender sig til sikringsområder inden for Alarm, Brand, Adgangskontrol, Tv-overvågning og Tekniske alarmer, samt Vagtydelser. Herudover leverer vi professionel og videnbaseret sikkerhedsrådgivning med udgangspunkt i den enkelte kundes behov.

Vores fokusområder og kernekompetencer er sikring af byggepladser, nybyggeri, ombygninger, stilladser, skoler, børnehaver, lagre, events og meget mere.

Vores team dækker hele Danmark med daglig base i Slangerup på Sjælland, samt salgs- og teknikerteam i Jylland.

super brugsen fredensborg

SuperBrugsen
Humlebækvej 2
3480 Fredensborg

SuperBrugsen i Fredensborg

En lokal købmand med kvalitet

Udover, at vi har en masse tilbud til jer, støtter SuperBrugsen Fredensborg også mange lokale aktiviteter i lokalsamfundet. Det gælder sportsforeninger, spejdere, rideskole og meget mere. Derudover afholder vi aktiviteter i løbet af året bl.a. gourmetaftener og vinaften, som er nogle af de største aktiviteter.

På gensyn i SuperBrugsen Fredensborg.

Økonomi

Økonomi & Personale Academy A/S
Gydevang 39-41
3450 Allerød

Telefon: 70270026
E-mail: op@opkurser.dk
Web: www.opkurser.dk

Økonomi & Personale Academy A/S

​Økonomi & Personale Academy udbyder kurser, netværk og uddannelser inden for økonomi- og personaleområdet. Siden 1999 har mere end 50.000 ansatte inden for den private og offentlige sektor deltaget på vores kurser. Vores kunder vælger i gennemsnit at deltage på mere end 5 forskellige kurser over en periode på ca. 3 år. Over halvdelen af vores kunder vælger at tage kurserne som en del af et uddannelsesforløb. Flere og flere af vores kunder ser det desuden som en styrke at supplere løbende kursusdeltagelse med et medlemskab af vores faglige netværk.

Baneguide- og turneringssponsorer