Sponsor i FGC

Effektiv markedsføring af din virksomhed


Bliv sponsor
Fredensborg Golf Club
Skovsvinget 25
3480 Fredensborg

Telefon: 4847 5659
E-mail: kontoret@fgc.dk
Website: http://www.fgc.dk

 

Bliv sponsor

Bliv sponsor af Fredensborg Golf Club, og få markedført din virksomhed. Markedsføringen kan være reklame i form af firmanavn på tavle i klubhuset, logo på tee-steds information, anvisningsskilte, scorekort, baneguide o.lign.

Som sponsor har man i egenskab af samarbejdspartner med FGC således en række fordele.

Vi stiler efter, at sponsorater giver nytte og glæde for både sponsor og FGC. Sponsor bli-ver eksponeret for alle medlemmer og gæster i klubben og samtidig er der mulighed for et eller flere klubmedlemskaber til medarbejdere, greenfee billetter til gæster og medar-bejdere, afholdelse af kunde arrangementer og deltagelse i sponsormatch m.v.

Standard klubsponsorater:

Et standardiseret tilbud til nye sponsorer, der gør det nemmere og hurtigere at vælge det sponsorat, der passer den enkelte sponsor. Som udgangspunkt har vi 3 typer af standard sponsorpakker:

Se flere detaljer

Kontaktperson for klubsponsorater er:

Hans Boye Clausen
hans.boye.clausen@gmail.com

Støt vores sponsorer - de støtter os!


grevernes

Grevernes Golfshop
Skovsvinget 25
3480 Fredensborg

Grevernes Golfshop

Proshoppen bliver drevet af Greverne – PGA Pro Robert Greve og Rikke Greve.

Mennesker er bygget forskelligt, og det derfor ikke er alt udstyr, der passer lige godt til alle. Nogle af de ting vi går meget op i er den personlige betjening og personlig opmåling af golfsko og golfudstyr.

Når du går ud af vores butik,eller har købt varer i vores webshop skal det derfor gerne være med følelsen af at have fået en super service og et forventningsfuldt smil om hurtigst muligt at komme ud og prøve dit seneste køb på golfbanen.

Kort sagt, vi elsker vores arbejde, og vi elsker at være i Fredensborg Golf Club.

ason

Ason A/S
Skelmarksvej 4
2605 Brøndby

Telefon: 45 93 94 00
E-mail: ason@ason.dk
Web: www.ason.dk

Ason A/S

Ason udfører Hoved- og Totalentrepriser inden for nybyggeri og renovering. Vores specialer er Skoler, Daginstitutioner, Plejeboliger, Laboratorier og Kontorbyggerier.

Ason har tømrer og snedkerarbejde som egenproduktion, som udføres af erfarne veluddannede danske håndværkere. De øvrige dele af opgaven løser vi med en fast kreds af stabile og fleksible underentreprenører, der lever op til vores krav til samarbejde, kvalitet og professionalisme.

Så har I brug for en kompetent entreprenør til at stå for jeres byggeri eller renovering, er Ason en oplagt samarbejdspartner.

boysen

Boysen El & Teknik
Hejreskovvej 18C
3490 Kvistgård

Telefon: 26701220
E-mail: info@Boysen-el.dk
Web: www.boysen.dk

Boysen El & Teknik

Vi har erfaring med mange forskellige løsninger i mange typer bygninger og huse. Så uanset hvilket projekt, I går og overvejer, så tag kontakt, om det så end er en elektriker, en el installatør, eller en el entreprise I mangler. Vi hjælper også med installation af lader til elbil.

Vi står altid klar til at hjælpe jer og giver altid gerne et uforpligtende tilbud.

I kan læse meget mere om vores tilbud til private og erhverv her på siden.

Vi tilbyder også:  | Videoovervågning | Tyverialarm | Service af erhvervsejendomme

Ring 26701220 eller send os en mail på info@boysen-el.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.

dcc

Nærum Hovedgade 8
2850 Nærum

Telefon: 70 10 20 10
E-mail: info@dccenergi.dk
Web: www.dccenergi.dk

DCC Energi A/S

Vi forsyner Danmark med fyringsolie, benzin, diesel, smøremidler, naturgas og træpiller.

Vi er eneimportør af Gulf smøremidler og Shell Licensee, hvilket vil sige, at vi driver
Shell tankstationerne herunder også Shell brændstofkort, og at vi er eneforhandler
af alle typer Shell brændstof. Vi leverer fx flybrændstof til 7 danske lufthavne og
Shell GTL Fuel til bl.a. transportvirksomheder.

Vi servicerer både private, erhverv og landbrug og giver med glæde et tilbud, der opfylder netop dit behov.

dcc

Sudergade 22
3000 Helsingør

Telefon: 
E-mail: info@dccenergi.dk
Web: www.detlillethehus.com/

Det Lille The- & Kaffehus

SOMMEREN ER OM HJØRNET - VI ER FORBEREDTE!

Handelsbanken

Stjernegade 23
3000 Helsingør

Handelsbanken Helsingør

Handelsbanken er verdens sikreste kommercielle bank. Det er vi blevet, fordi vi rådgiver vores kunder til de fornuftige og sikre løsninger. Vores rådgivning handler om dine ønsker, tanker og planer og da vi kan tilbyde alle typer produkter, kan vi rådgiver dig lige præcis om den løsning, som passer dig bedst. Vi tror på lokalkendskabet og derfor kender vi det område vores kunder bor i, rigtig godt. Vil du opleve en bank, der ikke har bonusordninger og salgsmål, så tag endelig fat i os. Vi glæder os til at møde dig.

Kosan Gas a/s
Hasselager Centervej 19-21
DK-8260 Viby J
www.kosangas.dk

Telefon: 8948 7700
E-mail: post@kosangas.dk
Web: www.kosangas.dk

Kosan Gas a/s

LPG er et skridt i den rigtige retning og en vigtig byggesten i processen mod en fremtid, som bygger på vedvarende energi. Kosan Gas er én af Nordens førende gasleverandører med speciale i LPG til både erhverv og private.

Erhverv
Vi tilbyder LPG løsninger på virksomheders behov for energi til produktion eller  opvarmning – i tank eller flasker. Fra teknisk avancerede anlæg til den store industrivirksomhed til enkle installationer til restauranten, håndværkeren, tagdækkeren eller kunsthåndværkeren – mulighederne er mange.

Privat
Gas til grillen, ukrudtsbrænderen, kogeapparatet, pejsen, plæneklipperen, campingudstyret. Der findes rigtig mange gasforbrugende produkter, og med de praktiske 5 og 10 kg Kosangas Light flasker har du gas til det meste. Med 1500 forhandlere er der aldrig langt til den nærmeste, og i gasautomaterne har du mulighed for at handle hele døgnet.

Kosangas

Jens Kofods Gade 1
1268 København

Telefon: 7023 6330
E-mail: sl@linor.dk
Web: www.lintrupnorgart.dk

Lintrup & Norgart A/S

Lintrup & Norgart A/S er en ledende full-service erhvervsejendomsmæglervirksomhed. Hos Lintrup & Norgart A/S er vi ikke bange for at sige, at vi brænder mere for at sælge og udleje erhvervsejendomme i hovedstadsområdet og Nordsjælland end nogen anden erhvervsmægler.

Vi tror på, at de bedste resultater skabes af de bedste hoveder. Derfor har vi samlet de bedste erhvervsmæglere på hvert sit felt, og vi arbejder altid på tværs i teams, hvor kunderne får gavn af vores samlende kompetencer og viden. Vores position i branchen skyldes årelang erfaring, indgående kendskab til markedet og et etableret og effektivt netværk.

Vi søger altid investeringsejendom til salg i større danske byer som Helsingør og Hillerød, da vi oplever stor efterspørgsel fra investorer.

Kontakt adm. direktør Stig Lintrup på mobil 40 97 17 17 eller mail sl@linor.dk, og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed

Kosangas

Vivian Mandøe Erhvervspsykologi
Havneholmen 54, 1.th.
1561 København V

Telefon: 2921 5447
E-mail: vm@vivianmandoe.dk
Web: www.vivianmandoe.dk

Vivian Mandøe Erhvervspsykologi

Executive Coaching er en målrettet og effektiv udviklingsmetode, der via samtaler kan styrke lederens faglige og personlige handlekraft. I executive coaching fokuseres der på lederens rolle og performance i forhold til den organisatoriske målsætning.
Ledere kan have et særligt behov for en fortrolig samtalepartner. Et sted hvor tanker og ideer frit kan analyseres og kvalificeres. Her kan viden og erfaring undersøges i forhold til det, der fremmer og hæmmer personlig og organisatorisk vækst.
Målet er, at hjælpe ledere til at blive effektive og balancerede med en stærk personlig autoritet, til gavn for løsningen af de komplekse opgaver i organisationen.
Metoden tilbydes enkeltpersoner og grupper.
Erfaringer fra Danske Bank, Novo Nordisk, Forsvaret, Sygehusvæsenet, Politiet , RUC, CBS m.fl.
poulsejr

Poul Sejr Nielsen A/S
Klintehøj Vænge 7
3460 Birkerød

Telefon: 4581 5577
E-mail: psn@psn.dk
Web: www.psn.dk

Poul Sejr Nielsen A/S

Poul Sejr Nielsen A/S er en af Nordsjællands største teknikentreprenører. Vi leverer serviceydelser og totalløsninger inden for El, VVS, ventilation, vedvarende energi samt tag og facaderenovering.

Vi har 70 servicebiler og udfører service og entrepriser for privatkunder, boligselskaber samt erhverv på hele Sjælland.

Ring til os, vi sidder altid klar ved telefonerne, klar til at betjene både private kunder og virksomheder.

Kontakt os på:
45 81 55 77

hto

Nørregade, Åsebro 61
3300 Frederiksværk

Shell/7-Eleven Frederiksværk

Speciel rabat for medlemmer af FGC (kun Shell/7-Eleven Frederiksværk):

Du får en 6-stjernet vask for kr. 99,- (normalpris kr. 219,-)

Du skal blot nævne, at du er medlem af Fredensborg Golf club

skovlyst

Birkerød Kongevej 46
3460 Birkerød

Telefon: 3211 0039
E-mail: info@skovlyst.com
Web: www.skovlyst.com

SKOVLYST ER

SKOVENS BRYG

Hvis du drømmer om at få en smagfuld øloplevelse hver eneste gang, du tager en slurk øl, er skovlyst det rigtige valg. Hos os er specialøl nemlig ikke bare øl på flotte flasker. Hos os er en specialøl en komplet og autentisk oplevelse brygget på inspiration fra skovens naturlige ingredienser og forbrugerens ønske om øl af høj kvalitet.

smartguard

Håndværkervangen 1
3550 Slangerup

Telefon: 70239272
E-mail: info@smartguard.dk
Web: www.smartguard.dk

SmartGuard

Vi er er specialister inden for udlejning af temporære, proaktive og værdiskabende sikringsløsninger og vores løsninger henvender sig til sikringsområder inden for Alarm, Brand, Adgangskontrol, Tv-overvågning og Tekniske alarmer, samt Vagtydelser. Herudover leverer vi professionel og videnbaseret sikkerhedsrådgivning med udgangspunkt i den enkelte kundes behov.

Vores fokusområder og kernekompetencer er sikring af byggepladser, nybyggeri, ombygninger, stilladser, skoler, børnehaver, lagre, events og meget mere.

Vores team dækker hele Danmark med daglig base i Slangerup på Sjælland, samt salgs- og teknikerteam i Jylland.

super brugsen fredensborg

SuperBrugsen
Humlebækvej 2
3480 Fredensborg

SuperBrugsen i Fredensborg

En lokal købmand med kvalitet

Udover, at vi har en masse tilbud til jer, støtter SuperBrugsen Fredensborg også mange lokale aktiviteter i lokalsamfundet. Det gælder sportsforeninger, spejdere, rideskole og meget mere. Derudover afholder vi aktiviteter i løbet af året bl.a. gourmetaftener og vinaften, som er nogle af de største aktiviteter.

På gensyn i SuperBrugsen Fredensborg.

Økonomi

Økonomi & Personale Academy A/S
Gydevang 39-41
3450 Allerød

Telefon: 70270026
E-mail: op@opkurser.dk
Web: www.opkurser.dk

Økonomi & Personale Academy A/S

​Økonomi & Personale Academy udbyder kurser, netværk og uddannelser inden for økonomi- og personaleområdet. Siden 1999 har mere end 50.000 ansatte inden for den private og offentlige sektor deltaget på vores kurser. Vores kunder vælger i gennemsnit at deltage på mere end 5 forskellige kurser over en periode på ca. 3 år. Over halvdelen af vores kunder vælger at tage kurserne som en del af et uddannelsesforløb. Flere og flere af vores kunder ser det desuden som en styrke at supplere løbende kursusdeltagelse med et medlemskab af vores faglige netværk.

Baneguide- og turneringssponsorer

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image