Bestil en tee tid

 

I sommerhalvåret bestilles tid via Golfbox (se nedenfor) eller ved henvendelse til klubbens sekretariat. Se oversigt over faste reservationer her.

 

Tidsreservation generelt


Der er elektronisk tidsbestilling via GolfBox, www.golf.dk. Elektronisk tidsbestilling af tider, der kan reserveres – foretages via Internettet eller på touch screen i klubhuset. Reservation af boldrendetider kan kun ske i klubhuset på touch screen.

Greenfee gæster kan reservere tid via www.golf.dk eller ved at kontakte sekretariatet telefonisk på 4847 5659 eller via e-mail til kontoret@fgc.dk.

Nye medlemmer
Som nyt medlem af Fredensborg Golf Club får du adgang til reservationssystemet med medlemsnummer, som brugeridentifikation og fødselsdato som adgangskode. Et nyt medlem med medlemsnummer fx 68-50925 (DGU-nummer) og fødselsdato 03.12.1949 vil have:

  • 68-50925 som brugeridentifikation (brugernavn) til GolfBox
  • 031249 som adgangskode til GolfBox. Denne kode kan altid ændres via din profil i GolfBox under Forside – Min Profil.

Når du modtager dit DGU-kort med dit DGU-nummer fx 68-50925, får du også en firecifret pinkode fx 1745, som hører til dit DGU-kort. Kortet skal aktiveres, som anført i DGU’s brev, og kortet kan herefter benyttes i kortlæser til Log-in ved touch screen uden brug af kode. Koden til DGU skal derfor ikke huskes efter aktivering af kortet.

Reservationsregler /Elektronisk boldrende
Alle medlemmer kan reservere 4 tider inden for en 14-dages periode. Så snart den første runde er spillet, kan man igen reservere. Dvs. man kan altid have 4 tider aktive.

Bekræftelse af starttid
Det er vigtigt, senest 15 minutter før start, at bekræfte på touch screen i klubben, at alle spillere er ankommet. Hvis du har booket tiden for dine medspillere udskrives automatisk samtidig kvittering for disse, men ellers skal disse spillere selv bekræfte deres tid.
Printeren udskriver en kvittering, som tages med på banen og skal kunne forevises ved banekontrol. På kvitteringen står navnene på alle spillere i bolden, men der er kun en * ud for de spillere, der er bekræftet. Det er derfor vigtigt, at man sikrer sig at alle spillere er blevet bekræftet.
I weekenden og på helligdage er der altid en Marshall ved Hul 1, som vil anmode om at kvitteringen forevises. Hvis en reserveret tid ikke bekræftes senest 15 minutter før tee off, vil du miste din tid, og du vil blive registreret som udeblevet i reservationssystemet. 3 registrerede udeblivelser, vil medføre karantæne fra tidsreservation i 2 uger.

Fremmøde ved 1. teested
Man skal være fremmødt på 1. teested senest 10 minutter før spilletid – ellers risikerer man at miste starttiden, selv om den er bekræftet på touch screen.

Afbestilling
Afbestilling af en booket tid skal ske senest 1 time før påregnet tee off. Afbestilling senere end 1 time sidestilles med udeblivelse.