Elitehold

Eliten i FGC

Velkommen til Fredensborg eliteholds side. Her finder du generel information omkring eliten, turneringsprogrammet, træning mv.

På siden kan du også løbende følge med i stillingen i elitens gennemgående turneringer, bruttoturneringen, nettoturneringen og den samlede turnering.

Omdrejningspunktet for alle spillerne i elitetruppen er træning. Ikke blot skal hver enkelt deltage i den ugentlige træning med klubbens PGA Pro, men det forventes også, at der individuelt lægges adskillige timers træning hver uge. Dertil kommer deltagelse i ugentlige træningsmatcher, diverse elitematcher både på ude- og hjemmebaner, samt selvfølgelig kvalifikation og deltagelse i selve Danmarksturneringen.

Skulle du have lyst til at deltage som spiller i elitetruppen – og ikke mindst: har du talentet – så henvend dig til Robert Greve.

Eliteholdene i 2018


Træningstiderne er følgende:
Tirsdage kl. 16-17 – ungelite
Tirsdage kl. 17-18 – herre 1. hold
Tirsdage kl. 18-19 – herre 2. hold
Onsdage kl. 18-19 – pige/damer

Seneste resulatater

Her kommer der snart resultater fra den gennemgående turnering samt referater fra divisionskampene.

Gennemgående eliteturnering

Der afvikles gennem sæsonen på de fleste lørdage i sæsonen tællende slagspilsturneringer for spillere tilsluttet FGC Elite.

Der spilles i to matchformater, slagspil brutto og slagspil netto, der skal kun indleveres et scorekort der registreres i begge matcher. Tilmelding sker via Golfbox. Maksimalt kan der således deltage 16 spillere pr. runde. Deltagelse sker efter ”først til mølle” princippet.

Turneringsleder er Søren Engelhardt – med mindre andet er oplyst. Der vil for alle runder – som sidste år – blive udpeget en ”daglig leder”. Denne person bedes indsamle alle scorekort, og se til at de afleveres på kontoret.

Der er intet turneringsfee. Afbud senere end 24 timer før spilletidspunkt betragtes som NS. Ikke indleverede scorekort betragtes som NS.

Se match propositioner nedenfor.

Starttider

Der spilles i tidsrummet fra kl. 12:00 til 12:20 og kl. 16:00. Ved tilmelding i GOLFBOX bliver I ”spurgt”, om I vil spille om formiddagen. Ved svaret ”nej” eller såfremt spørgsmålet ikke er besvaret, da får man tildelt en eftermiddagstid.

Tilmelding

Klik her for at se turneringskalenderen.

Til kalender

Match Propositioner – Elitens gennemgående turnering


I skal som noget nyt tilmelder Jer over GOLFBOX – dette for at lette arbejdet med startlister mv. Det bliver nu muligt at tilmelde sig to uger før turneringen spilles. Tilmeldingen lukkes onsdag som der spilles om lørdagen. Startlisterne, som i år dannes ud fra et tilfældighedskriterie, ligger klar om torsdagen. Jeg frigiver eventuelle ledige tider til klubbens øvrige medlemmer torsdag morgen.

At vi i år kommer til at køre lidt mere struktureret, betyder også at der er mindre fleksibilitet. Dvs. at det ikke bliver muligt at tilmelde sig efter sidste tilmelding. Er man på venteliste kommer man selvfølgelig med ved afbud.

Der spilles i tidsrummet fra kl. 12:00 til 12:20 og kl. 16:00. Ved tilmelding i GOLFBOX bliver I ”spurgt”, om I vil spille om formiddagen. Ved svaret ”nej” eller såfremt spørgsmålet ikke er besvaret, da får man tildelt en eftermiddagstid. Husk at man i GOLFBOX kan ændre i tilmeldingsstatus helt frem til tilmeldingsfristens ophør.

Alle tilmeldinger (og AFMELDINGER) skal ske i GOLFBOX. Se venligst nedenstående link. Er der fejl, mangler eller uklarheder, da hører jeg selvfølgelig meget gerne herom, så det hele kommer til at køre perfekt.

https://fgc.dk/turneringskalender/#/competition/676920/info

Alle turneringer vil også kunne findes via oversigten i GOLFBOX, samt ved at gå ind på klubben turneringskalender, på vores nye flotte hjemmeside:

https://fgc.dk/turneringskalender/#/customer/57/schedule

Der vil for alle runder – som sidste år – blive udpeget en ”daglig leder”. Denne person bedes indsamle alle scorekort, og se til at de afleveres på kontoret.

I lighed med sidste år, vil vi fokusere på at alle scorekort er korrekt udfyldte. Altså for at være undgå kedelige diskvalifikationer, udfyld da venligst alle felter korrekt.

Turneringsnavnet vil være ”Eliteturnering ”dato”. Resten er jeg helt sikker på, at I alle gennem utallige turneringer, er velbekendte med

Tællende turneringer:

  • Alle runder der spilles på Fredensborg under sommerforhold hvor markøren er en anden elitespiller, holdkaptajn eller sponsor tæller med i turneringen.
  • Åbningsturneringen (forudsat denne spilles under sommerforhold)
  • HM Dronning Ingrids Vandrepokal
  • Grevernes Cup
  • Klubmesterskaber
  • FGC Afslutningsturnering

Sponsorer


Firmanavn
www.firmanavn.dk

Firmanavn
www.firmanavn.dk

Firmanavn
www.firmanavn.dk

Firmanavn
www.firmanavn.dk

Firmanavn
www.firmanavn.dk

Eliteudvalget


Tore Engelhardt Juncher
Formand
Tlf: 2448 5897
Mail: tore_juncker@hotmail.com

Robert Greve
Træner, holdkaptajn 1. hold
Tlf: 2092 0078
r.greve@live.dk
Amalieh Balling
Holdkaptajn dame ungeliten
Mail: amalieh.balling@gmail.com
Yannick Byder
Holdkaptajn 2. hold
Mail: yannickbyder@hotmail.com
Stephan Juul
Udvalgsmedlem
Mail: stephanjuul@hotmail.com
Frederik Juul
Udvalgsmedlem