Elitehold

Eliten i FGC

Velkommen til Fredensborg eliteholds side. Her finder du generel information omkring eliten, turneringsprogrammet, træning mv.

På siden kan du også løbende følge med i stillingen i elitens gennemgående turneringer, bruttoturneringen, nettoturneringen og den samlede turnering.

Omdrejningspunktet for alle spillerne i elitetruppen er træning. Ikke blot skal hver enkelt deltage i den ugentlige træning med klubbens PGA Pro, men det forventes også, at der individuelt lægges adskillige timers træning hver uge. Dertil kommer deltagelse i ugentlige træningsmatcher, diverse elitematcher både på ude- og hjemmebaner, samt selvfølgelig kvalifikation og deltagelse i selve Danmarksturneringen.

Skulle du have lyst til at deltage som spiller i elitetruppen – og ikke mindst: har du talentet – så henvend dig til Robert Greve.

Eliteholdene i 2016


Holdet spiller i 1. division. Fra 2016 sæsonen vil stammen på 1. holdet bestå af den første årgang af klubbens talentfulde ungelite, alle meget dygtige spillere som vi i en 3 års plan forventer vil kunne spille med om i 1 division. Udtagelsen til 1. holdet vil udelukkende ske fra denne trup, da det er de langsigtede mål der er prioriteret.

Holdkaptajn: Robert Greve

Holdet består typisk af ret erfarne spillere, samt spillere fra de tidligere 1. hold.

Holdkaptajner: Yannick Byder og Sebastian Buchwald

Ungeliten har siden 2010 leveret mange spillere til klubbens 1. hold og med det talent, der er i den gruppe, er det vores forventning, at holdet også i årene fremover vil bidrage med endnu flere spillere til klubbens 1. hold. Klubbens 1. hold består i dag i stor udstrækning af spillere fra de første årgange af ungeliten.

Holdkaptajner: Frederik Juul og Henrik Brandt

I 2016 vil holdet fortsat bestå af klubbens bedste junior piger samt et antal mere erfarne spillere fra den hidtidige dametrup. Det er forventningen, at andelen af unge spillere på holdet vil stige i de kommende år.

Holdkaptajn: Amalieh Balling

Holdet er en ny satsning og målet er at rykke op i senior divisionen. Truppen består af rutinerede spillere, som i mange år har været bærende kræfter på eliteholdene, samt de bedste fra senior regionsholdet.

Holdkaptajn: Michael Fischer

Træningstiderne er følgende:
Tirsdage kl. 16-17 – ungelite
Tirsdage kl. 17-18 – herre 1. hold
Tirsdage kl. 18-19 – herre 2. hold
Onsdage kl. 18-19 – pige/damer

Seneste resulatater

Her kommer der snart resultater fra den gennemgående turnering samt referater fra divisionskampene.

Nettoturneringen

PosNavnPointATS
1Frederik Jacobsen780
2Sigurd Akselsen731
3Mads Just Madsen702
4William Sidney Lee Jørgensen55-4
5Marcus K. Jensen552
6Tore Juncker54-1
7Adam Hansen474
8Greven462
9Choi422
10Torben "Ræven" Jensen373

Se hele nettolisten her >

Bruttoturneringen

PosNavnAntalSnit
1Frederik Jacobsen1969.3
2Sigurd Akselsen2570.2
3William Sidney Lee Jørgensen1670.9
4Tore Juncker1471.0
5Mads Just Madsen2371.7
6Martin Schach474.3
7Greven1674.4
8Marcus K. Jensen1174.4
9Choi1374.8
10Oskar Bohn Lassen275.0

Se hele bruttolisten her >

 

Danmarksturneringen

Dameholdet spiller i kvalifikationsrækken pulje 1. Herrehold finder du i 1. div. øst pulje 1, 4. div. øst pulje 1 og kvalifikationsrækken pulje 3.
(Virker nedenstående ikke så klik her: DT på golfbox >>)

 

Gennemgående eliteturnering

Der afvikles gennem sæsonen på de fleste lørdage i sæsonen tællende slagspilsturneringer for spillere tilsluttet FGC Elite.

Der spilles i to matchformater, slagspil brutto og slagspil netto, der skal kun indleveres et scorekort der registreres i begge matcher. Tilmelding sker via Golfbox. Maksimalt kan der således deltage 16 spillere pr. runde. Deltagelse sker efter ”først til mølle” princippet.

Turneringsleder er Søren Engelhardt – med mindre andet er oplyst. Der vil for alle runder – som sidste år – blive udpeget en ”daglig leder”. Denne person bedes indsamle alle scorekort, og se til at de afleveres på kontoret.

Der er intet turneringsfee. Afbud senere end 24 timer før spilletidspunkt betragtes som NS. Ikke indleverede scorekort betragtes som NS.

Se match propositioner nedenfor.

Starttider

Der spilles i tidsrummet fra kl. 12:00 til 12:20 og kl. 16:00. Ved tilmelding i GOLFBOX bliver I ”spurgt”, om I vil spille om formiddagen. Ved svaret ”nej” eller såfremt spørgsmålet ikke er besvaret, da får man tildelt en eftermiddagstid.

Tilmelding

Klik her for at se turneringskalenderen.

Til kalender

Match Propositioner – Elitens gennemgående turnering 2016


I skal som noget nyt tilmelder Jer over GOLFBOX – dette for at lette arbejdet med startlister mv. Det bliver nu muligt at tilmelde sig to uger før turneringen spilles. Tilmeldingen lukkes onsdag som der spilles om lørdagen. Startlisterne, som i år dannes ud fra et tilfældighedskriterie, ligger klar om torsdagen. Jeg frigiver eventuelle ledige tider til klubbens øvrige medlemmer torsdag morgen.

At vi i år kommer til at køre lidt mere struktureret, betyder også at der er mindre fleksibilitet. Dvs. at det ikke bliver muligt at tilmelde sig efter sidste tilmelding. Er man på venteliste kommer man selvfølgelig med ved afbud.

Der spilles i tidsrummet fra kl. 12:00 til 12:20 og kl. 16:00. Ved tilmelding i GOLFBOX bliver I ”spurgt”, om I vil spille om formiddagen. Ved svaret ”nej” eller såfremt spørgsmålet ikke er besvaret, da får man tildelt en eftermiddagstid. Husk at man i GOLFBOX kan ændre i tilmeldingsstatus helt frem til tilmeldingsfristens ophør.

Alle tilmeldinger (og AFMELDINGER) skal ske i GOLFBOX. Se venligst nedenstående link. Er der fejl, mangler eller uklarheder, da hører jeg selvfølgelig meget gerne herom, så det hele kommer til at køre perfekt.

https://fgc.dk/turneringskalender/#/competition/676920/info

Alle turneringer vil også kunne findes via oversigten i GOLFBOX, samt ved at gå ind på klubben turneringskalender, på vores nye flotte hjemmeside:

https://fgc.dk/turneringskalender/#/customer/57/schedule

Der vil for alle runder – som sidste år – blive udpeget en ”daglig leder”. Denne person bedes indsamle alle scorekort, og se til at de afleveres på kontoret.

I lighed med sidste år, vil vi fokusere på at alle scorekort er korrekt udfyldte. Altså for at være undgå kedelige diskvalifikationer, udfyld da venligst alle felter korrekt.

Turneringsnavnet vil være ”Eliteturnering ”dato”. Resten er jeg helt sikker på, at I alle gennem utallige turneringer, er velbekendte med

I den gennemgående nettoturnering foretages der fuld regulering for det til hver en tid registrerede hcp. Således opnås der 1 match point for netto 76 og maksimale 8 point for netto 69.

Det er de 10 runder med højeste antal match point der anvendes til beregning af placeringen. I tilfælde af pointlighed er det spilleren med det lavest registrerede hcp der kåres til årets netto elitemester. Begge spillere overfører det lavest point tal til den totale turnering.

Til afslutningsmatchen spiller herrer fra rød tee og damer fra grøn tee. Denne runder tæller fuldt med i den gennemgående turnering.

Sideløbende med den velkendte nettoturnering afholdes for 2016 ligeledes en bruttoturnering hvor der kåres en bruttomester. Denne turnering spilles uden regulering af hcp, dvs. fra scratch

Placeringen i denne match afgøres af det til hver en tid registrerede bruttogennemsnit for de spillede matcher. Det vil være de 10 matcher med laveste scores der udgør gennemsnittet. Indtil en spiller har opnået 10 tællende runder vil det være de registrerede matcher der udgør gennemsnittet. I tilfælde af pointlighed vil begge spillere overføre det lavest point til den totale turnering. Årets elite bruttomester er den af de spillere med samme bruttogennemsnit der har det højeste hcp.

For at opnå en placering i turneringen er det en forudsætning at man har minimum 10 registrerede runder ved turneringens afslutning. Har en spiller ikke opnået dette minimum kan der ikke opnås en placering og spilleren kan således ikke komme i betragtning som årets elitemester 2016

Kåringen af årets elitemester 2016 sker på baggrund af spillerens placeringer i de to underliggende turneringer, jf. nedenfor. Således vil den spiller der totalt har opnået den bedste placering kåres som årets elitemester, eksempel:

  • Spiller A har opnået en 1. plads i bruttoturneringen og en 3. plads i nettoturneringen hvilket samlet giver ham 4 point
  • Spiller B har opnået en 2. plads i bruttoturneringen og en 1. plads i nettoturneringen hvilket samlet giver ham 3 point

I dette eksempel har spiller B samlet vundet over spiller A. I tilfælde af en eller flere spillere opnår samme placering afgøres elitemesterskabet ved en sudden victory match. Propositionerne til denne match afgøres forud for matchen.

Tællende turneringer:

  • Alle runder der spilles på Fredensborg under sommerforhold hvor markøren er en anden elitespiller, holdkaptajn eller sponsor tæller med i turneringen.
  • Åbningsturneringen (forudsat denne spilles under sommerforhold)
  • HM Dronning Ingrids Vandrepokal
  • Grevernes Cup
  • Klubmesterskaber
  • FGC Afslutningsturnering

Sponsorer


Firmanavn
www.firmanavn.dk

Firmanavn
www.firmanavn.dk

Firmanavn
www.firmanavn.dk

Firmanavn
www.firmanavn.dk

Firmanavn
www.firmanavn.dk

Eliteudvalget


Poul Jagd Mogensen
Formand
Tlf: 4828 1120
poul.jagd.mogensen@accura.dk
Robert Greve
Træner, holdkaptajn 1. hold
Tlf: 2092 0078
r.greve@live.dk
Amalieh Balling
Holdkaptajn dame ungeliten
Mail: amalieh.balling@gmail.com
Yannick Byder
Holdkaptajn 2. hold
Mail: yannickbyder@hotmail.com
Michael Fischer
Holdkaptajn senior elite
Mail:
Sigurd Akselsen
Udvalgsmedlem
Mail:
Stephan Juul
Udvalgsmedlem
Mail: stephanjuul@hotmail.com
Morten Dam Nielsen
Udvalgsmedlem
Mail: