Elitehold

Eliten i FGC

Velkommen til Fredensborg eliteholds side. Her finder du generel information omkring eliten, turneringsprogrammet, træning mv.

På siden kan du også løbende følge med i stillingen i elitens gennemgående turneringer, bruttoturneringen, nettoturneringen og den samlede turnering.

Omdrejningspunktet for alle spillerne i elitetruppen er træning. Ikke blot skal hver enkelt deltage i den ugentlige træning med klubbens PGA Pro, men det forventes også, at der individuelt lægges adskillige timers træning hver uge. Dertil kommer deltagelse i ugentlige træningsmatcher, diverse elitematcher både på ude- og hjemmebaner, samt selvfølgelig kvalifikation og deltagelse i selve Danmarksturneringen.

Skulle du have lyst til at deltage som spiller i elitetruppen – og ikke mindst: har du talentet – så henvend dig til Robert Greve.

Eliteholdene i 2021


Træningstiderne er følgende:
Tirsdage kl. 16-17 – ungelite
Tirsdage kl. 17-18 – herre 1. hold
Tirsdage kl. 18-19 – herre 2. hold
Onsdage kl. 18-19 – pige/damer

 

Læs Elite Nyheder på Facebook:
Fredensborg Golf Club – Eliteholdet

 

Gennemgående eliteturnering

Der afvikles gennem sæsonen på de fleste lørdage i sæsonen tællende slagspilsturneringer for spillere tilsluttet FGC Elite.

Der spilles i to matchformater, slagspil brutto og slagspil netto, der skal kun indleveres et scorekort der registreres i begge matcher. Tilmelding sker via Golfbox. Maksimalt kan der således deltage 16 spillere pr. runde. Deltagelse sker efter ”først til mølle” princippet.

Turneringsleder er Nicky Antonsen – med mindre andet er oplyst. Der vil for alle runder – som sidste år – blive udpeget en ”daglig leder”. Denne person bedes indsamle alle scorekort, og se til at de afleveres på kontoret.

Der er intet turneringsfee. Afbud senere end 24 timer før spilletidspunkt betragtes som NS. Ikke indleverede scorekort betragtes som NS.

Se match propositioner nedenfor.

Starttider

Der spilles i tidsrummet fra kl. 08:00 + 08:10 og kl. 16:00 + 16.10. Ved tilmelding i GOLFBOX bliver I ”spurgt”, om I vil spille om formiddagen. Ved svaret ”nej” eller såfremt spørgsmålet ikke er besvaret, får man tildelt en eftermiddagstid.

Tilmelding

Klik her for at se turneringskalenderen.

Til kalender

Match Propositioner – Elitens gennemgående turnering


I skal tilmelde jer over GOLFBOX – dette for at lette arbejdet med startlister mv. Alle turneringer vil også kunne findes via oversigten i GOLFBOX, samt ved at gå ind på klubben turneringskalender, på hjemmesiden. Turneringsnavnet vil være ”Eliteturnering ”dato”.

Tællende turneringer:

  • Alle runder der spilles på Fredensborg under sommerforhold, hvor markøren er en anden elitespiller, holdkaptajn eller sponsor tæller med i turneringen.
  • Åbningsturneringen (forudsat denne spilles under sommerforhold)
  • HM Dronning Ingrids Vandrepokal
  • Grevernes Cup
  • Klubmesterskaber
  • FGC Afslutningsturnering

Sponsorer


Firmanavn
www.firmanavn.dk

Firmanavn
www.firmanavn.dk

Firmanavn
www.firmanavn.dk

Firmanavn
www.firmanavn.dk

Firmanavn
www.firmanavn.dk

Eliteudvalget


Nicky Antonsen
Udvalgsformand
Mobil: 3168 3880
Mail: nicky_antonsen@hotmail.com

Robert Greve
Udvalgsmedlem, træner, holdkaptajn 1. hold
Mobil: 2092 0078
r.greve@live.dk

Amalieh Balling
Udvalgsmedlem + holdkaptajn damer
Mail: amalieh.balling@gmail.com

Søren Tell
Holdkaptajn 2. hold
Mob: 5090 9142
Mail: sorentell@hotmail.com

Kasper Antonsen
Holdkaptajn Herrer 5. div.
Mobil: 2324 7823
Mail: kasper_flasper@hotmail.com

Jakob Juel Olsson
Udvalgsmedlem + holdkaptajn Ungdom 1. division Øst
Mobil: 2034 5457
Mail: jakobjuelolsson@hotmail.com