Husk mundbind i restauranten !

SekretariatetKlubnyheder, Restauranten

Som der tidligere er informeret om, skal der bæres mundbind i restauranten. Respekter venligst disse regler – evt. overtrædelse kan i givet fald komme til at koste en bøde til Cristine, hvilket ikke vil være rimeligt.

Hvis man ikke har sit eget mundbind med, kan det købes i restauranten.

Desværre er det ikke muligt for personalet at tage mod bestillinger på terrassen. Er man flere sammen, kan man lade en person gå ind for at bestille øl/mad til alle.

Når vi fredag d. 25. september får opstillet telt på terrassen, vil der være et begrænset antal døre åbne. Der vil blive opstillet afrydningsvogn udenfor, så man ikke behøver komme ind i restauranten med det snavsede service. Gå evt. uden om restaurantlokalet når man forlader området eller skal på toilettet/kontoret/proshoppen. 

Vi sætter telt op på terrassen, for at sikre, at alle afslutningsturneringer mm.  kan afholdes under trygge forhold, og at restauranten også bliver sikret en god afslutning.

Lad os hjælpes ad med at overholde reglerne, så alle får det bedst mulige ud af sæsonafslutningen – og støt også restauranten.

 

Venlig hilsen

Ulla Plesner