Velkommen til Restaurant Sweet Spot
v/Cristine Rerup-Dyberg
Du finder alle menukort, priser og information vedrørende selskaber på Sweet Spots egen hjemmeside.
Nu nærmer påsken sig, og i år serveres der en dejlig påskeplatte alle påskedagene fra kl. 12-16
Hjemmerørt karrysild m/ æg
Røget laks m/ rygeostecreme og brøndkarse
Lun fiskefilet m/ hj. rørt remoulade og citron
Mørbradbøf m/ bløde løg, hj syltede agurker og timian
Hjemmerørt hønsesalat m/ bacon og ærteskud
Vesterhavs ost m/ chutneyFriskbagt brød og smør
Pris per platte kr. 199,- Bestilles på Info@sweet-spot.one senest 4 dage før.
Kan også bestilles som take away
Åbningstider i april,
Mandag – tirsdag kl. 11.00 – 20.00,
køkkenet kl. 11.30 – 19.30
Onsdag og torsdag kl. 11.00 – 20.30,
køkkenet lukker kl. 11.30 – 20.00
Fredag, lørdag og søndag/helligdage kl. 11.00 – 18.00, køkkenet lukkerkl. 11.30 – 16.00
Selskaber
Kan bookes på telefon 4847 6565 eller ved at kontakte Cristine Rerup-Dyberg på telefon: 6179 1473, eller pr. mail til restaurant@fgc.dkgf
Tlf: 4847 6565 (i åbningstiden)
Navn: Cristine Rerup-Dyberg
Mobil: 61791473
Webside: sweet-spot.one
E-mail: restaurant@fgc.dk el. info@sweet-spot.one