Link: Nyhedsmail #8 – 31. marts 2021
Link til Golfbladet nr. 1
Golfbladet nr. 1 er nu tilgængeligt i klubben. Du kan også læse det digitalt på dette link: https://www.golfbladet.com/golfbladet-marts-2021/ MvhSekretariatet
Åbningsturnering lørdag d. 17. april
Tilmelding er åben. Løbende start fra kl. 08.30. Ingen parole. Turneringsfee 100 kr. Grundet Corona må fælles morgenmad udgå, men Cristine har kaffe/the og croissant på 1. tee (inkluderet i turneringsfee). Sandwich “to go” for egen regning. Se turneringsopslag: HERTilmelding … Read More
Banen er åben for spil fra sommer teesteder til sommer greens
Vognforbud er ophævet.MvhGreenkeeperne
Information om genåbningen af Danmark
Som oplyst, åbnes banen med sommergreens d. 25. marts, og vi kan spille uden begrænsninger på banen. Klubhuset et fortsat lukket, men der er åbent for check-in, og toiletterne i omklædningsrummene kan benyttes.Restauranten er også lukket, men Cristine tilbyder fortsat … Read More
Information fra bestyrelsen ultimo marts 2021
Sommerbanen åbner torsdag den 25. marts og vognforbud ophæves samtidig. Indtil videre startes alle dage på hul 1. Vi melder ud på hjemmesiden, når vi overgår til start fra hul 10 i lige uger. Det er vigtigt, at der er … Read More
Driving range og sommer bane forventes åbnet på torsdag d. 25/3
Hvis alt går vel, er vi klar til at åbne for sommerbane torsdag morgen.Vognforbud ophæves dermed også.MvhGreenkeeperne
Handicap info nr. 3
Indtastning af scorekort til handicapregulering foretages af spilleren selv, og ens markør godkender, efter retningslinjerne nedenfor. Sidst i denne information beskrives hvornår du kan lægge dit scorekort til regulering i handicappostkassen i klubhuset. I forbindelse med overgangen til WHS kan … Read More
Opdatering af holdtræning mv.
Opdatering af holdtræning, nye træningshold med Sigurd, undervisning mm? Holdtrænings tilbud i 2021. Tilmelding sker på Golfbox. Se opdateringer mv. HER
Take away påskeplatte 1.-5. april
Alle påskedagene(1.april til 5. april) tilbydes take away påskeplatte: Krydder sild m/ løg og kapersÆg og rejer m/ hj. rørt mayoHj. rørt hønsesalat m/ bacon knasFiskefilet m/ remoulade og citronMørbradbøf m/ bløde løg og surtBrie m/ sirupsnødderFriskbagt brød og smør.Pris pr. … Read More