Regionsgolf – er du interesseret i at spille, kan du tilmelde dig via klubturneringer

SekretariatetKlubnyheder, Regionsgolf

Vi ønsker at gøre dig opmærksom på muligheden for at spille med på Regionsgolf.

Regionsgolf er en holdturnering, hvor man spiller mod andre klubber. Man spiller hulspil, og holdet består af både damer og herrer. Man spiller uden handicap mod spillere indenfor et afgrænset handicapområde, og vi deltager med hold i mange rækker. De indledende runder spilles i slut april, maj og juni, og man spiller mod tre andre hold, ude og hjemme.

Vi vil gerne igen i år undersøge, hvor mange af vores medlemmer, der kunne tænke sig at være med til denne sjove, underholdende og sociale turnering, hvor vi spiller for klubben mod andre klubber. Derfor har vi oprettet en undersøgelse/turnering på GolfBox, hvor du kan tilkendegive din interesse. Det er vigtigt at understrege, at din tilkendegivelse ikke er bindende.

Vi vil gerne understrege, at du kan spille i andre rækker, end du umiddelbart er blevet matchet med, idet man altid kan spille med i rækker, som man aldersmæssigt er for “gammel” til. F.eks. kan et medlem, der er veteran (mellem 60 og 70) med EGA hcp. 14,9 godt spille på både VB – Veteran B, og SB – Senior B, og i B-rækken, men vedkommende kan ikke spille på SVB – Superveteran B, for der skal man være min. 70!  Der er derfor flere muligheder for at spille med, og det afhænger af tilmelding og udbud af hold. Og naturligvis også om man er arbejdsaktiv. Når du har tilmeldt dig, kan du tilkendegive overfor kontaktpersonerne Michael Schmidt eller Nicolaj Drumm, om du evt. vil være med i en anden række.

Vi håber, du vil være med, og beder dig tilkendegive din interesse på nedenstående link. Der er deadline for tilmelding 1. april 2020.

https://fgc.dk/turneringskalender/#/competition/2233606/info

På bestyrelsens vegne
Michael Schmidt, Regionsgolfkoordinator/bestyrelsesmedlem og Nikolaj Drumm, bestyrelsesmedlem.

PS. Du kan læse mere på dette link til vores hjemmeside: REGIONSGOLF