Information fra bestyrelsen/baneudvalget primo juni 2019

SekretariatetBanestatus, Klubnyheder

Nye Prøvemedlemmer
Som tidligere oplyst, har vi fået mange nye prøvemedlemmer i år. Udover at de tilbydes træning, stiller vi også lidt udstyr, herunder små bærebags til rådighed for dem. Udstyr og bags afleveres ved udløb af prøveperioden.
Vi har indkøbt 25 små bags, men kan komme til at mangle yderligere et par stykker. Har du en bærebag, du ikke bruger, vil vi meget gerne låne/få den, så vi har til alle nye medlemmer. Henvend dig gerne til kontoret hvis du kan hjælpe – enten som udlån, eller hvis det er en, du ikke skal bruge mere.

Indspilsområdet
Der er mange medlemmer, der bruger indspils greenen, hvilket selvfølgelig er positivt. Græsset på indspils greenen bliver klippet regelmæssigt. Det er derfor vigtigt, at man samler bolde, når man forlader området, så greenkeeperne ikke altid skal starte med at fjerne bolde, ligesom de næste spillere på området ikke skal starte med at samle bolde. I andre klubber anvendes egne bolde på indspilsområderne, men vi vil gerne fastholde, at der er træningsbolde til rådighed på området, så der er god mulighed for at træne indspil.

Drop ved Hul 13
Der har været lidt usikkerhed omkring anvendelse af droppereglen ved Hul 13. Slår man en bold i mosen fra 58/52-teestedet, kan man udnytte reglen om at droppe på 49-teestedet. Straffen for drop er 1 slag.

Skiltning mm på banen
I tilbagemeldinger fra greenfee spillere i Golfspilleren i Centrum, har vi fået lidt kritik for, at det kan være svært at orientere sig på vores bane.
Ved siden af greenfee boxen er der lagt et oversigtskort, som vi opfordrer greenfee spillere til at tage. Derudover overvejer vi, hvordan vi kan forbedre skiltningen på banen.
For at lette overgangen fra Hul 10 til 11, er vi i gang med at etablere en sti på venstre side af Hul 18’s teested (herved undgår man også at gå foran spillere, der skal slå ud på Hul 18) og videre over vejen direkte mod teestedet på Hul 11.

Det forsøges også at ændre stien til tee 49 på hul 17, så man fremover går fra greenen på Hul 16 mod tee 58 på hul 17, og derfra den lige vej mod tee 49. Herved undgås at spillere fra tee 49, går tilbage mod spilleretningen efter afslutning på Hul 16.

Venlig hilsen
Pbv
Ulla Plesner