Information fra bestyrelsen ultimo maj 2019

SekretariatetKlubnyheder

Nu er det ifølge kalenderen ved at blive sommer. Græsset vokser, og der er megen aktivitet på banen.

Der arbejdes hårdt for at holde banen i optimal stand, men vi er fortsat meget afhængig af vejret. Samtidig er banen booket meget, hvilket selvfølgelig er rigtig positivt, men også kan give problemer med at arbejde på banen.

Greenkeepernes arbejde er nødt til at blive prioriteret. De holder gerne ind til siden, når der slås ud, men husk at vise hensyn og afvent, at de har vinket. Desværre oplever vi situationer, hvor de er tæt på at blive ramt, hvilket selvfølgelig ikke er acceptabelt – deres maskiner blev ramt 3 gange i sidste uge!!

Vi har fået mange nye medlemmer i år – både ordinære medlemmer, men også op mod 40 prøvemedlemmer, der skal ud på deres første runder. Kaninguiderne har, sammen med mentorerne for de nye medlemmer, travlt med at sikre de nye golfere en god oplevelse med golf.

Vi fortsætter tilbuddet med prøvemedlemskab et par uger endnu, men ved indmeldelse senere i juni kan det blive svært at nå at få det optimale udbytte af de 3 måneders prøvetid.

Tilbud om ordinært medlemskab kan nu købes som halvårsmedlemskab gældende fra 1. juli med evt. tilkøb af spilleret for juni måned for i alt 5.050 kroner. I dette tilbud er indeholdt gratis tilmelding til Kongegolf i 2019, gratis medlemskab af Dame-/Herreklubben i 2019, 1 træningslektion og 1 greenfee billet.

Venlig hilsen
pbv
Ulla Plesner