Information fra bestyrelsen – primo september 2018

SekretariatetKlubnyheder

Klubmesterskaber
I weekenden 1-2. september blev der afholdt klubmesterskaber. Vejret var dejligt, specielt om søndagen var det helt sommerligt. Banen var sat skarpt med gode udfordringer.

Klubmestre blev:
Herrer: Marcus Korsgård Jensen
Damer: Julia Victoria Hvid Talvela
Super flot af to så unge spillere blev klubmestre.

I de øvrige rækker blev der også kåret mestre:
Junior Herre: Andreas Schormand Bendixen
Herre midage: Christian Roar Melby
Herre senior: Jens Jensen
Herre veteran: Lennart Jørgensen
Dame Junior: Julia Victoria Hvid Talvela
Dame midage: Majken Juul Olsson
Dame senior: Helle Rosenberg
Dame veteran: Luna Kellie Andreasen.

Tillykke til alle klubmestrene.
Tak til green keeperne, der havde sat banen fantastisk med super greens mm. Også tak til Turneringsudvalget for et flot gennemført klubmesterskab.

Mange medlemmer mødte op for at følge de spændende kampe og være med til kåring af mestrene. Mange blev og spiste en dejlig gryderet, som Cristine serverede som dagens ret.

Der er også fundet en hulspilsmester i Damerækken – det blev Majken Juul Olsson. Finalen i Herrerækken er ikke afviklet endnu.

Kongegolf
Der har været en fin dialog på Facebook om udnyttelsen af Kongegolf ordningen. Det er bestyrelsens opfattelse, at der i det store og hele er tilfredshed med konceptet, og at udnyttelsen er høj. Belastningen på banen kan ikke måles direkte – der er mange spillere fra de 3 andre klubber på vores bane, men tilsvarende spiller mange af vores medlemmer på de andre baner. Enkelte dage kan det være svært at få præcis den tid, man ønsker, hvis man bestiller tid med kort varsel, men ofte vil der være fin plads på banen, hvis man i højere grad slår sig sammen og ikke kun spiller i 2-bolde.
Bestyrelsen arbejder for en fortsættelse af konceptet, men arbejder også for udligning af de uhensigtsmæssigheder, der er pt.
Når statistik for udnyttelse af banerne foreligger ultimo sæsonen, vil de blive kommunikeret til medlemmerne.

Nye stole i restauranten
Selv om vi det meste af sommeren har siddet ude på terrassen, har I sikkert lagt mærke til, at vores gamle stole i restauranten har været i dårlig stand. Det er der nu rådet bod på med indkøb af 40 nye stole, så det vil være muligt at sidde godt, også til større arrangementer.
Husk i øvrigt at støtte restauranten. Cristine fortsætter til næste år, og vil som altid gerne have input til jeres evt. ønsker til forbedringer – ikke alt kan lade sig gøre, men feed back vil altid blive optaget positivt.

Frivillige
Ingen klub – heller ingen golfklub – består uden hjælp fra frivillige. Vi har godt 70 frivillige i Fredensborg Golf Club – det er rigtig flot. Men der er altid nogen, der stopper, så der er også altid behov for flere hjælpere. Det er både sjovt og hyggeligt at være med i de forskellige udvalg.
Hvis du har lyst til at hjælpe klubben, må du meget gerne sende en mail til undertegnede, ulla.plesner@hotmail.com med lidt information om på hvilket område, du har lyst til at yde en indsats. Du kan se alle vores udvalg på hjemmesiden, men de nuværende udvalg er ikke nødvendigvis udtømmende.
Vi planlægger at fortsætte med vores tilbud om 3 måneders prøvemedlemskab til næste år, og håber der igen kommer mange nye medlemmer via dette tilbud. Der er derfor specielt behov for hjælpere til kaninudvalget, medlemsplejeudvalget, og herunder mentorer for de nye medlemmer.
Send gerne en mail, hvis du har lyst til at være frivillig, så finder vi sammen ud af, hvor klubben bedst kan bruge din hjælp.

Støt vores sponsorer
Klubben har en række sponsorer, se hjemmesiden, scorekort, baneguide mm – en synlig sponsor er fx Boysen El & Teknik, som I opdager, når i slår til boldene på driving range/indspilsgreen. Flere af sponsorerne giver rabat ved fremvisning af medlemskab i Fredensborg Golf Club. Vores sponsorer støtter klubben/vores medlemmer, så støt gerne vores sponsorer ved at bede dem om et tilbud, hvis I skal have udført en opgave.

Sæsonen er heldigvis ikke slut endnu, så bestyrelsen ønsker alle en god sensommer med masser af god golf på en flot bane.

Venlig hilsen
Pbv
Ulla Plesner