Information fra Bestyrelsen – april 2018

SekretariatetKlubnyheder

Golfens Dag afholdes d. 22. april, kl. 10-16. Kom gerne forbi, og vær med til at skabe en god stemning. Vi håber på mange gæster, der samme dag melder sig ind i klubben. Banen er åben til kl. 10, og igen fra kl. 16. Banen er hele dagen lukket for greenfee spillere, men medlemmer kan spille hul 6-18. Medlemmer kan dog tage gæster med ud på hul 6-18 mod betaling af greenfee på 200 kroner. Reservation for medlemmer sker som normalt, mens reservation for evt. gæster kun kan ske ved henvendelse til kontoret og betaling af greenfee sker på dagen til kontoret.
Der er uddelt mange flyers i både Fredensborg og omliggende områder. Kopi af årets flyer – både forside og bagside vedlægges til orientering, og kan også afhentes på kontoret.

Start fra Hul 10. Fra uge 16 (16. april) indføres start fra hul 10 på alle hverdage i lige uger, dvs. 16. april, 30. april, 14. maj, 28. maj osv.
Da der er en del medlemmer, der kun går 9 huller, herunder kaninerne, får de hermed også en chance for at spille bag-9. Dertil kommer, at sliddet på banen vil blive bedre fordelt.
Vi håber, denne løsning vil være god for alle. Der vil blive lagt information ved check ind terminalerne og på diverse opslagstavler.
Det er vigtigt, at alle respekterer denne ændring, så der ikke opstår forvirring.

Toilet ved Hul 14’s green. Som tidligere oplyst, har vi fået mulighed for at benytte toiletterne og vandhanerne ved Spejderhytten. Toilethuset findes i fortsættelse af hul 14 på højre side af greenen – man går over vejen til højre for det hvide hus, hvor så bygningen ligger lige indenfor på grunden til højre. Vi planlægger at male gulvet onsdag-torsdag i næste uge, og der vil derfor være lukket i denne periode.

Kongegolf. Sidste frist for tilmelding til 700 kroner er d. 15. april. Umiddelbart efter denne dato vil betalingen blive trukket og Kongegolf kortet udstedt. Kortene kan afhentes i Sekretariatet fra d. 20. april. Tilmelding efter d. 15. april koster 750 kroner, og der kan være lidt længere ekspeditionstid.
Gratis spil hos Kongegolf klubberne starter d. 1. maj.

Pbv
Ulla Plesner

Link: Golfens dag flyer – side 1
Link: Golfens dag flyer – side 2