Foredrag med Søren Kjeldsen og Arne Nielsson i golfklubben d. 20. marts. – tilmelding, se nedenfor

SekretariatetKlubnyheder

Vi nærmer os starten på golfsæson 2018, og arrangerer derfor en hyggelig indendørs åbningsaften med spændende indlæg og socialt samvær.

Det er lykkedes os at få to kapaciteter på hvert deres område til at holde indlæg, Søren Kjeldsen og Arne Nielsson – ingen af de to behøver formentlig nærmere introduktion.

Søren Kjeldsen vil fortælle om livet som professionel golfspiller på touren. Søren blev professionel golfspiller i 1995, og brød igennem på Challenge Touren i 1997, hvor han vandt Finnish Open, som sammen med andre gode placeringer gav ham adgang til Europa Touren. Den første sejr her blev i 2003, derefter fulgte sejre i 2008 (Volvo Masters) og 2009 (Open de Andalucia). I alt er det blevet til 4 sejre på Europa Touren. Søren kvalificerede sig til at spille i USA sidste år, men er i år vendt tilbage til Europa Touren.
Søren er i år blevet ambassadør for ”Børns Vilkår”, der hjælper børn, der oplever svigt eller på anden måde har brug for støtte i vanskelige situationer.
Søren har siden 2014 været æresmedlem i Fredensborg, hvor han ofte kan ses i selskab med sine to sønner, Emil og Mads, der begge næsten er daglige gæster på banen.
Søren indledte for godt 10 år siden et samarbejde med Arne Nielsson. Samarbejdet med Arne har givet ro i både hverdagen og på banen, og har været med til at skabe de sidste års flotte resultater.

Arne Nielsson startede sin karriere som kanoroer. Arne er meget mindre end konkurrenterne i kanoroning, hvilket umiddelbart ikke skulle give ham store chancer for at vinde mesterskaber. Ikke desto mindre blev det til 10 verdensmesterskaber, en OL-sølvmedalje og 74 danske mesterskaber. Arne stoppede sin professionelle karriere i 1996, og har siden arbejdet som professionel coach og foredragsholder. Arne har udgivet flere bøger, hvoraf den berømteste nok er ”Viljen til sejr”.
Gennem coachingen hjælper Arne idrætsudøvere med at definere mål, der er ambitiøse og attraktive at gå efter, og derefter delmål og aktiviteter der skal til for at nå målene.
Arne har været med til at bringe Søren til den golfspiller han er i dag. De taler i dag stort set sammen hver eneste dag, og ofte er Arne med ved de store turneringer.

Denne STJERNEAFTEN vil starte med spisning, hvor I får lejlighed til at prøve det nye køkken i Sweet Spot ved Cristine Rerup-Dyberg. Der vil blive serveret en dejlig italiensk buffet, og når vi har hygget os med det, starter Søren og Arne med deres indlæg.

Prisen for hele denne fantastiske aften, der starter kl. 18, er kun 149 kroner. Tilmelding sker på GolfBox under turneringer ”STJERNEAFTEN”. Skynd dig med din tilmelding, da der kun er plads til ca. 100 deltagere.

Venlig hilsen
Ulla Plesner