Information omkring tilbagebetaling af indskud

SekretariatetKlubnyheder

Klubben tabte som tidligere oplyst den anlagte retssag angående tilbagebetaling af indskud. Bestyrelsen har drøftet dommen med vores advokat, og overvejer fortsat om afgørelsen skal ankes.  I den forbindelse har vi bedt om en second opinion fra en anden advokat.

Bestyrelsen har ved flere lejligheder meddelt, at man vil tilbagebetale de omtalte indskud, når klubbens økonomi gør det forsvarligt, og når der kan sikres en ensartet behandling af udtrådte medlemmer med tilgodehavende indskud.

Der er som bekendt flere tidligere medlemmer, der har anlagt sag mod klubben.

Såfremt der kan udarbejdes en realistisk finansieringsplan, er bestyrelsen indstillet på at tilbyde en betalingsordning, hvor indskuddene tilbagebetales over en årrække.
Tilbagebetalingsplanen skal godkendes af Fredensborg Golfcenter ApS.

Udtrådte medlemmer/medlemmer kan opdeles i nedenstående grupper.

  1. Sagsøger og hustru i den afsluttede sag.
    Klubben er dømt til at tilbagebetale indskud inkl. renter og sagsomkostninger, i alt ca. 40.000 kr. senest den 14. september d.å.
  2. 12 tidligere medlemmer, der har sagsøgt klubben for i alt ca. 160.000 kr. 
  3. Godt 160 tidligere medlemmer, der har indskudsbeviser for ca. 1.6 mio. kr., som ikke har sagsøgt klubben. 
  4. Nuværende medlemmer, der har indskudsbeviser for ca. 2,7 mio. kr.

Tilbagebetalinger af indskud vil naturligvis belaste klubbens økonomi. Bestyrelsen vil være meget betænkelig ved at finansiere tilbagebetalingerne via ekstraordinære kontingentbetalinger.

Det vil således være nødvendigt at søge / opnå finansiering.

Bestyrelsen vil derfor

– optage forhandlinger med vores nuværende långiver om et yderligere lån, idet det bemærkes, at vi allerede har afdraget ca. 1,25 mio. kr. pr. år i knap 3 år, dvs. ca. 3,75 mio. kr. i alt
– søge kommunen om hel eller delvis fritagelse for ejendomsskatter (er forsøgt tidligere)
– anmode Fredensborg Golfcenter ApS, der har lånt klubben ca. 3,5 mio. kr., om delvis udskydelse af fremtidige rentebetalinger, samt evt. genlån af allerede betalte beløb.

På medlemsmødet d. 19. september kl. 19.30 vil mulighederne for tilbagebetaling blive gennemgået, ligesom bestyrelsens sammensætning vil blive præsenteret.

Venlig hilsen
Bestyrelsen