Ændringer i bestyrelsen

SekretariatetKlubnyheder

Efter et ekstraordinært bestyrelsesmøde har Allan Geert Nielsen og Ole Pflug valgt at udtræde af FGCs bestyrelse med øjeblikkelig virkning.

Årssagen til deres udtræden er, at de ikke er enige med den øvrige bestyrelse om, hvorvidt klubbens formand, på grund af en sag der berørte formanden for 5 år siden, vil være til ulempe for og kan have negativ indvirkning på klubben. Et flertal i bestyrelsen finder ikke, at det skal have betydning for formandens rolle i Fredensborg Golf Club, og på den baggrund har Hans Boye Clausen besluttet at fortsætte som formand. Som en konsekvens heraf, har Allan Geert Nielsen og Ole Pflug, besluttet at trække sig fra bestyrelsen.

Sagen drejer sig om formandens ageren, da han sad i bestyrelsen for Amagerbanken, hvor Finanstilsynet fandt formandens handling for ulovlig, og han blev idømt bøde og frakendt retten til at lede eller sidde i bestyrelsen for en finansiel virksomhed i 5 år. Formanden har efterlevet afgørelsen, og handlingen har ikke haft betydning for hverken kunder, aktionærer eller kreditorer i Amagerbanken.

Det ekstraordinære bestyrelsesmøde blev afholdt, da en af klubbens sponsorer har opsagt sponsoratet og meldt sig ud af klubben med begrundelse i formandens handling for 5 år siden.

Formanden er naturligvis meget ked af sagen, og at den har givet anledning til splittelse i bestyrelsen.

Den siddende bestyrelse håber på medlemmernes forståelse og vilje til sammen med bestyrelsen at arbejde videre for klubben.

Ifølge klubbens vedtægter supplerer bestyrelsen sig selv ved vakance inden en generalforsamling. Vi vil derfor hurtigst muligt vende tilbage med oplysning om sammensætningen af den nye bestyrelse.

Venlig hilsen

Bestyrelsen