Information fra bestyrelsen – juli 2016

SekretariatetKlubnyheder

Information fra bestyrelsen – juli 2016

Golfspilleren i centrum

I vores bestræbelser på løbende at udvikle klubben, har vi valgt at indgå i et samarbejde med Dansk Golf Union og deres samarbejdspartner Raw Milk om Golfspilleren i Centrum.

Golfspilleren i Centrum giver os mulighed for at øge opmærksomheden på den enkeltes golfspillers oplevelse i vores golfklub og stræbe mod at skabe flest mulige positive ambassadører blandt klubbens medlemmer og gæster.

Vi ønsker at blive bedre til at forstå de forhold og faktorer, som har betydning for vores medlemmer og gæsters oplevelse af vores klub. Denne viden vil give os mulighed for at udvikle klubben i den rigtige retning.

Vi mener, at den gode oplevelse for medlemmer og gæster vil skabe det bedste grundlag for klubbens fortsatte udvikling og drift.

Green fee spillere vil efter deres runde modtage et spørgeskema, hvor de kan give udtryk for deres oplevelse ved at spille i Fredensborg Golf Club. Systemet sorterer, så green fee spillere ikke modtager spørgeskemaet flere gange indenfor en kortere periode.

Som medlem vil du årligt modtage et spørgeskema, som vi håber, du vil besvare. Udsendelse vil blive fordelt, så ca. en tredjedel modtager spørgeskemaet i hver af de 3  løbende udsendelser. Første udsendelse vil ske d. 26. juli.

Ved besvarelse af skemaet, giver du klubben mulighed for at reagere på medlemmernes ønsker, så vi håber meget, du vil bruge tid på at svare.
Bekræftelsesmail til green fee spillere

Som noget nyt, har vi valgt at sende en bekræftelsesmail til green fee spillere, der booker tid i Fredensborg Golf Club, ligesom green fee spillerne vil modtage en mail efter runden.

Ved udsendelse af de to mails, vil vi opfordre spillerne til at komme igen, og hvis de kommer igen, vil den ”gamle” bag tag kunne anvendes til at modtage en gratis øl/vand i restauranten.

Venlig hilsen
pbv
Ulla Plesner