WAGC turnering den 30. juli – Vind drømmerejsen til Mexico

SekretariatetKlubnyheder, Turneringer

Fredag, d. 30. juli, afholdes der atter World Amateur Golfers Championship i Fredensborg Golf Club, hvor du som medlem af klubben, har en god chance for at vinde rejsen til Mexico og repræsentere Danmark!

Turneringen er åben og spilles i fem rækker op til hcp. 25,4. (Man kan godt deltage med højere hcp. men skal spille fra 25,4). Der spilles slagspil med max 5 over par. Dvs. at man uanset hcp. kan samle bolden op på et par 5 hul, når man har brugt 9 slag og notere en ti’er (hhv. 8 og 9 på par 3 og 4). De fem rækkevindere går videre til Landsfinalen på Lübker Golf Resort d. 6. september. De fem rækkevindere i Landsfinalen udgør det danske landshold i Verdensfinalen i Mexico, d. 16.-23. oktober. Verdensfinalen er en oplevelse helt uden sidestykke. Der spilles 6 runder golf på 4 baner og man bor på femstjernet all inclusive hotel. I Mexico kommer deltagere fra mere end 40 lande.

Det koster kun kr. 350 per person at deltage, og alle deltagere modtager 3 Titleist-bolde. Gæster betaler også green fee på kun kr. 300. Udover at finde de fem rækkevindere er der eksklusive præmier til de 5 bedste på tværs af rækkerne fra ZONE og nærmest pinden præmie fra K-Finans.

Tilmelding på: https://www.golfbox.dk/livescoring/tour/?language=1030#/customer/316/schedule