Undersøgelse: Vil du spille med i Regionsgolf 2019?

SekretariatetKlubnyheder, Regionsgolf

Kære FCG-medlem

Vi ønsker at gøre dig opmærksom på muligheden for at spille med på Regionsgolf.

Regionsgolf er en holdturnering, hvor man spiller mod andre klubber. Man spiller hulspil, og holdet består af både damer og herrer. Man spiller uden handicap mod spillere indenfor et afgrænset handicapområde, og vi deltager med hold i mange rækker. De indledende runder spilles i slut april, maj og juni, og man spiller mod tre andre hold, ude og hjemme. Spilletidspunkterne ligger gerne fra kl. 16.00 og for veteranholdene om formiddagen, hvis det kan lade sig gøre.

Vi vil gerne undersøge hvor mange af vores medlemmer, der kunne tænke sig at være med til denne sjove, underholdende og sociale turnering, hvor vi spiller for klubben mod andre klubber. Derfor har vi oprettet en undersøgelse/turnering på GolfBox, hvor du kan tilkendegive din interesse. På baggrund af denne, kan vi så vurdere hvor mange hold, vi skal stille med det kommende år, og i hvilke rækker vi skal stille op i. Det er vigtigt at understrege, at din tilkendegivelse ikke er bindende.

Vi vil gerne understrege, at du kan spille i andre rækker, end du umiddelbart er blevet matchet med, idet man altid kan spille med i rækker, som man aldersmæssigt er for “gammel” til. F.eks.kan et medlem, der er veteran (mellem 60 og 70) med EGA hcp. 14,9 godt spille på både VB – Veteran B og SB – Senior B og i B-rækken, men vedkommende kan ikke spille på SVB – Superveteran B, for der skal man være min. 70!  Der er derfor flere muligheder for at spille med, og det afhænger af tilmelding og udbud af hold. Og naturligvis også om man er arbejdsaktiv. Når du har tilmeldt dig, kan du kan tilkendegive overfor kontaktpersonerne Michael Schmidt eller Nicolaj Drumm, om du evt. vil være med i en anden række.

Vi håber, du vil være med, og vi beder dig tilkendegive din interesse på nedenstående link. Der er deadline 15/11.
Tak for din opmærksomhed.

https://tourentry.golfbox.dk/?cid=1744762

På bestyrelsens vegne

Michael Schmidt, Regionsgolfkoordinator/bestyrelsesmedlem og Nikolaj Drumm, bestyrelsesmedlem.

PS. Du kan læse mere om Regionsgolf på klubbens hjemmeside. Siden er under revision på grund af nogle justeringer, men det behøver du ikke bekymre dig om ved denne tilkendegivelse.