Prøvemedlem i FGC

Prøvemedlemsskabet er et tilbud til dig, der ikke før har spillet golf og som gerne vil snuse til golfspillet, inden du melder dig ind som ordinært medlem. Du vil få træning i de forskellige golfslag, lære teorien for golfspillet og ikke mindst møde nye mennesker, der deler interessen for golf. Læs mere her (link til folder). 

Du behøver ikke at investere i noget udstyr endnu, klubben stiller golfkøller og bag til rådighed for dig i hele prøveforløbet. Du bliver tilknyttet en mentor, som hurtigt tager kontakt til dig og aftaler et møde med dig i klubben, hvor I taler om, hvad der skal til for at komme i gang med golf. Undervejs i forløbet vil din mentor også tage dig med på banen og spille et par huller med dig, ligesom han/hun vil være guide under et par matcher, når du får lidt flere golffærdigheder. Din mentor er til rådighed for dig i hele sæsonen, også efter dit prøveforløb, når du er meldt ind i klubben som ordinært medlem og startet som kanin (begynder).

Klubbens PRO (golftræner) underviser dig og andre begyndere (holdtræning) i brugen af de forskellige golfjern og -køller og lære dig de forskellige slag. Han giver dig spilletilladelse, når han mener, at du har lært nok til at spille med din mentor 3-5 huller på banen.  Træningen foregår på klubbens driving range (træningsanlæg), og her kan du også træne for dig selv, når du har lyst.

Efter prøveperioden er der mulighed for at indmelde sig som ordinært medlem og spille hos kaninerne. Det er alle spillere, der endnu ikke er erfarne nok til at spille på banen uden guide. Det er rigtigt hyggeligt at være kanin – der afholdes turneringer med præmier og fællesspisning i restauranten. 

Senere kan du kommer med i klub-i-klubben, herreklubben, dameklubben og veteranklubben.