2020 …et atypisk år

VeteranklubbenVeteranklubben

Tak for i år

En atypisk sæson sluttede af på bedst tænkelig måde med 70 veteraner, der på en dejlig septemberdag mødte op til den afsluttende gunstart. Det var muligt at gennemføre arrangementet forsvarligt, da der var anskaffet et telt, hvor halvdelen af deltagerne kunne spise.

Hele sæsonen har der været en fantastisk tilslutning til vores arrangementerne, hvilket har glædet veteranudvalget meget og gjort vores indsats meningsfuld. 2020 blev også sæsonen, hvor vi indførte indberetning af scorekort efter hver runde. Vi synes selv, at det er gået meget godt, og det har forberedt os på 2021, hvor et helt nyt handicap system bliver indført.

På vores månedlige gunstarter har vi i 2020 stort set kun spillet Mexican Scramble, hvor både damer og herre har spillet fra samme tee-sted. Det har den store fordel, at det går hurtigt og alle får talt sammen på holdet.

Med de nye golfregler, der trådte i kraft i 2019, synes vi, at der skal være et godt tempo på banen. Det er vigtigt, at vi holder fast i, at der skal være et godt tempo på banen.

Veteranudvalget siger tak for i år, og håber vi ses til en ny spændende sæson i 2021 med opstart den 30. marts, hvis vejret og banen tillader det.

Veteranudvalget