Oprykning til 1. division

SekretariatetEliten

Lørdag 5. september startede vores 1.hold kampen om retten til oprykning til 1. division i Danmarks Turneringen. Vores spillere var oppe mod et særdeles stærkt spillende hold fra Royal, der talte flere spillere der tidligere havde haft hjemmebane på Hedeland, hvor oprykningskampen skulle udspilles. Efter formiddagens foursomes var stillingen lige 3-3 inden eftermiddagens 6 singles.

Mange FGC’ere havde fundet vejen til Hedeland for at støtte op om vores drenge, således var der vel omkring 20 FGC tilskuere der fulgte med rundt på banen. Singlerne skulle vise at blive om end særdeles spændende. Da de første 5 af 6 singler er spillet er stillingen fortsat lige, begge hold har vundet 2 singler og en er blevet delt, alt ligger nu til resultatet i den sidste single. Her har vi heldigvis vores bedste og mest rutinerede spiller i Stephan Juul, men også denne match er tæt. Inden 15. hul er Stephan 2 op med 4 at gå og modstanderen ved at han skal satse. På 15. hul, et 311 meter par 4, slår Stephan et solidt 2 jern ud 70 meter kort af green, modstanderen sender et bulder af et drive i greenbunker. Stephan slår den op 3-4 meter højre om hullet, modstanderen sender den fra bunker op en ½ meter kort af hullet og vinder hullet i Birdie. 16. hul deles i par, 17. ligeså. Inden 18 hul er Stephan således en op og kan ”nøjes” med at dele sidste hul for at sikre Fredensborg oprykning til 1. division. Begge spillere misser green i 2. slaget og Stephan har et 20-30 meter slag fra bunker, Stephan komme på green 5-6 meter lang af hullet, modstanderen lidt længere væk. Modstanderen misser sit put for par og Stephan har nu 2 put for at dele hullet og sikre Fredensborg sejren. Stephan putter sikkert hen til hullet og sejren er i hus, drengene har skrevet FGC historie og holdet er i 1. division.

Vores 1. hold er; Marcus Garfield Hansen, Alexander Rivas, William Dybdahl Jørgensen, Stephan Juul, Frederik Jacobsen, Sigurd Akselsen, Tore Engelhardt Juncker og holdkaptajn Robert Greve.<o:p />

KÆMPE TILLYKKE til vores seje drenge med denne historiske bedrift, FGC er nu i 1. division.