Resultater fra klubmesterskaberne

SekretariatetKlubnyheder

Et helt fantastisk KM blev spillet i weekenden. Greenkeeperne havde kælet for banen, så den stod i sin ypperste stand. Flotte fairways og hurtige greens.

Lige over 60 klubmedlemmer deltog i de forskellige rækker. Lørdag blev der spillet årgangsmesterskaber under nærmest perfekte vejrforhold. Visse pindplaceringer gjorde, at ikke alle huller indbød til birdies. Der skulle på nogle huller spilles taktisk korrekt, for ikke at havne i en situation med tre og fireputs.

Natten mellem lørdag og søndag var dele af Nordsjælland udsat for et bombardement af lyn, torden og meget kraftige vindstød. Af uransagelige årsager slap vores lille oase godt gennem natten, og greenkeeperstaben kunne igen søndag morgen præsentere en mesterskabsbane.

Afslutningen på herrerækken blev en af de mest spændende og velspillede i klubbens historie, idet Emil Kjeldsen og Marcus Hansen i 4. runde skiftedes til at tage føringen. Efter hul 72 var stillingen en delt 1. plads i -7, og dermed omspil.

De rigtig mange tilskuere og spillerne begav sig til hul 10, hvor begge spillere hurtigt lå på green i to slag.  Emil Kjeldsen holede et flot og langt birdieput, og dermed skulle Marcus Hansen hole sit put for at forlænge matchen. Desværre for Marcus sneg hans put sig lige forbi hullet, og Emil stod som en flot vinder af klubmesterskabet i FGC 2019.

Tusind tak til alle spillere og tilskuere, der deltog i klubmesterskaberne og var med til at gøre weekenden til en stor fest.

Vinderne af de forskellige rækker – billedet fra venstre mod højre.

Lotte Berth – Dame senior

Henrik Jacobsen – Herre senior

Lennart Jørgensen – Herre veteran

Sigurd Akselsen – Herre midage

Emil Kjeldsen – Herre og herre junior

Ilse Just – Dame veteran

Majken Juul Olsson – Dame og Dame midage

Med venlig hilsen
Søren Engelhardt