Invitér et potentielt nyt medlem lørdag d. 25/8 fra kl. 12.30

SekretariatetKlubnyheder

Invitér et potentielt nyt medlem til en runde golf på vores flotte bane
lørdag den 25. august 2018 fra kl. 12.30.

Vi håber, du kender et potentielt nyt medlem, som du kan invitere til en runde golf lørdag den 25. august. Det kan være en golfspiller, der har holdt pause i nogle år, eller måske spiller på en anden bane, evt. som distancemedlem. I kan spille 9 eller 18 huller, som I har lyst til.

Gæsten tilbydes:

  • En runde golf (9 eller 18 huller) inkl. en burger eller dagens ret, og en lille øl eller vand.
  • Indmeldelse på vores sensommertilbud, der giver spilleret resten af 2018 og 1. halvår af 2019 for et halvt års kontingent. Ved indmeldelsen forpligter din gæst sig til at fortsætte som medlem hele 2019.

Som nyt medlem får man følgende fordele, ved indmeldelse den 25. august:

  • Gratis medlemskab af dame-/herreklub resten af 2018 og hele 2019.
  • 2 greenfee billetter.
  • Fuld spilleret resten af 2018 og 2019 for 1 års kontingent (1. rate betales på dagen og 2. rate i maj 2019).

Desuden får du, som medlem, 2 greenfee billetter, hvis din gæst melder sig ind.

Hvis du kender en eller flere, som gerne vil benytte sig af dette tilbud, skal du kontakte kontoret og få tilmeldt spillerne. Husk at jeres gæst IKKE behøver at være aktiv golfspiller, men skal kunne spille golf, fx spillere som har holdt en pause fra golf i en årrække, spillere der ”kun” har spillet golf på pay and play baner, spillere der kun har spillet public courses i udlandet og lignende, er meget velkomne denne dag. Spillere fra andre klubber, som vil skifte til FGC, er naturligvis også meget velkomne.
Hvis du kender et potentielt medlem, der gerne vil spille på dagen, men du ikke selv har mulighed for at være med, finder vi en løsning på det.

Der vil være løbende start fra klokken ca. 12:30, med dem der spiller 18 huller først, derefter dem der ”kun” ønsker at spille 9 huller. Efter runden vil der være mulighed for at melde sig ind, mens man nyder sin aftensmad.

I tilmelder jer ved henvendelse til kontoret kontoret@fgc.dk eller pr. telefon 4847 5659. Der vil blive tildelt starttider, og ved ankomst vil I få udleveret en kuvert med scorekort, spisebillet mm.

Vi håber at se mange medlemmer og gæster på dagen.

Venlig hilsen

Bestyrelsen