Information fra bestyrelsen ultimo juli 2020

SekretariatetKlubnyheder

Foråret har været specielt pga. situationen med Corona. Da mange andre aktiviteter har været lukket ned i længere tid, har der været – og er stadig – stor interesse for at spille golf.

Det er glædeligt, at vores bane benyttes meget, både af medlemmer og greenfee spillere. Vi har også fået mange nye Prøvemedlemmer, der ønsker at komme ud at spille med deres mentorer, så snart de har opnået en vis spillefærdighed.

For at tilgodese alles mulighed for at spille, indførte vi fra starten af sæsonen en begrænsning, så der kun kunne reserveres 3 tider.

Vi forsøger nu at ændre denne begrænsning, så der kan reserveres 5 tider. Samtidig indføres det, at tider, der reserveres af mentorer sammen med deres prøvemedlemmer, ikke tæller med i de 5 reservationer – hvis en mentor af denne grund får problemer med antallet af tider, kan man rette henvendelse til kontoret.

Desværre ses det, at mange reservationer kun er med 2-bolde. Husk, at det altid er tilladt at booke sig sammen med en eksisterende reservation – og det kan være rigtig hyggeligt at spille med andre.
 Bestyrelsen opfordrer til, at der spilles i 4-bolde, så vi kan udnytte banen endnu bedre.

Tidligere har mandag været en stille dag, men med indførelsen af GUL MANDAG, er det blevet en travl dag, både på banen og i restauranten. Samtidig er mandagen også Kanindag, hvor også prøvemedlemmerne kan komme ud at spille. Vores Bane Marshalls vil køre intensiveret den dag for at sikre flow på banen.
 
Vores Starter Marshalls er i gang, og vil være ved 1. tee sted i weekenderne. Marshalls er bemyndiget til at slå 2 bolde sammen til 4-bolde, når der er behov for det.

Bestyrelsen ønsker alle en fortsat god sommer med masser af golf og liv på terrassen med  indtagelse af Cristines gode mad.

Venlig hilsen
Pbv
Ulla Plesner