Information fra bestyrelsen – ultimo april 2018

SekretariatetKlubnyheder

Det lykkedes at få åbnet banen primo april, selv om det så ret sort ud et par dage før, hvor der var masser af sne. Straks fra åbningen stod banen rigtig flot med gode greens. I vinterens løb har greenkeeperne haft travlt med at forberede åbningen, masser af træer er fældet og buske beskåret, så der er blevet mere åbent mange steder. Mange har sikkert allerede nydt at kunne spille hen over søen på Hul 5 og direkte på greenen!! Maskinparken er blevet trimmet i vinterens løb, og der er anskaffet ny fairway klipper og green klipper, så vi bør være klar til en forrygende sæson.

Som det er skrevet før, har bestyrelsen og alle andre, fuld fokus på at få tilført flere nye medlemmer. Vi startede aktiviteterne med at afholde et informationsmøde d. 21. marts for potentielle golfspillere. Fremmødet var desværre ikke så stort, men til gengæld meldte næsten alle de fremmødte sig ind samme aften.
Nu har vi lige afholdt Golfens Dag i dejligt vejr. Det blev en dejlig dag, hvor der som sædvanlig var god stemning og mange medlemmer, der støttede op om arrangementet med hjælp til at modtage gæsterne og sikre dem en god oplevelse.

Vi har siden sæsonstarten fået ca. 50 nye medlemmer, heraf 18 som Prøvemedlemmer i 3 måneder. Der er etableret træningslektioner for de nye hver torsdag og lørdag, ligesom de meget hurtigt får lov til at gå nogle huller med kaninguiderne eller deres mentor. Alle nye tildeles en mentor, der har ansvaret for at stå til rådighed for de nye ved eventuelle spørgsmål. Bestyrelsen kontakter også løbende de nye for at sikre, at alt fungerer. Når de 3 måneder er gået, håber vi, de nye har fået banetilladelse og melder sig ind som ordinære medlemmer.

Tilmeldingen til Kongegolf har været forrygende. I alt 280 Fredensborg medlemmer er nu tilmeldt, og fra de andre klubber er det næsten lige så mange, så der i alt er knap 1.000 deltagere. Det bliver spændende at følge udviklingen, og herunder at se, hvordan banen vil blive udnyttet. Husk at Kongegolf medlemskortet skal afhentes på kontoret – i den kommende weekend kan det dog afhentes i Proshoppen.

Restaurant Sweet Spot er kommet godt i gang efter en lidt hård start med dårligt vejr. Husk at bruge de mange gode spisetilbud, så vi bliver ved med at kunne nyde dejlig mad – både i forbindelse med en golfrunde, men jo også meget gerne på andre tidspunkter. Cristine tilbyder, at man kan købe gavekort, hvor man for 1.000 kroner får ret til varer til en værdi af 1.200 kroner, eller varer for 700 kroner for en betaling på 600 kroner.
Man kan altid bestille mad ved at ringe til restauranten fra Hul 16, så er det klar, når man kommer ind. Cristine holder åbent alle dage kl. 10-21, dog kan der lukkes tidligere i tilfælde af dårligt vejr, hvor der kun er få spillere på banen. Cristine holder generelt åbent, når der er behov for det, og åbner fx også for morgenmad, når der afholdes arrangementer/ turneringer.
Se ugens tilbud mm på hjemmesiden.

Til sidst en lille bøn: Pas på vores greenkeepere, og spadserende på de offentlige stier. Afvent ok, hvis der er en greenkeeper i gang på et hul, når der skal slås ud. Vi skal også respektere trafikken på de offentlige stier, og fx stoppe udspillet på driving range, hvis der er gående på stien.

Bestyrelsen ønsker alle en rigtig god sæson med masser af golf.

 

Venlig hilsen
Pbv
Ulla Plesner