Forholdsregler i FGC frem til 4. januar 2021

SekretariatetKlubnyheder

Der kan fortsat spilles golf.
Fra torsdag d. 10. december spilles der på vinterbane med oplæg, og putting green og indspils banen lukkes.  Driving range er åben – der samles bolde så længe det er muligt, men derefter må man selv hente bolde. Der må ikke benyttes scootere og vogne. Bagrummet er åbent.
Der er pt. ikke måttetvang, men man kan evt. bruge en tee, så man beskytter banen og måske undgår at få snavsede bukser.
HUSK: hold afstand, brug sprit og vis hensyn i hht de generelle regler.

Ophold i klubhuset er ikke tilladt. Kaffebakken er fjernet. Toiletterne i omklædningsrummene er åbne. Tjek ind og udskrivning af scorekort er fortsat mulig, men er ikke tvungen.
HUSK: hold afstand, brug sprit og vis hensyn i hht de generelle regler.

Kontoret er åbent alle hverdage, undtagen tirsdag fra kl 10-12. Der arbejdes delvis hjemmefra, mails mm besvares løbende – send evt. en mail hvis man ønsker at blive ringet op.

Proshoppen har åbent i hht deres egne informationer.

Restauranten er lukket, men der er åbent for take away. Se tilbud og yderligere information på hjemmesiden. Kontakt Cristine med bestillinger/forespørgsler på telefon  6179 1473. Der er også åbent for ”TO GO” i terrassedøren – hvis Cristine er der, vil der være sat skilt op uden for døren, så åbn døren og ring på klokken.

Vi håber forholdene snart bliver normaliseret..

Pas på hinanden og jer selv.  

Venlig hilsen

Bestyrelsen