Tak for i år

VeteranklubbenVeteranklubben

Tak for i år

Endnu en sæson i golfens og især i veteranklubbens regi er gået. Og hvilken sæson. Det har været et fantastisk år. Aldrig har vi været så mange. Tirsdag efter tirsdag er I mødt op for at tage del i vores veteranklub.

På trods af den dårlige sommer, rent vejrmæssigt, har vi generelt været heldige med vejret på vores tirsdage.  Vi har spillet 26 tirsdage med start den 4. april.

Den 13. juni var vi i Sverige ( Søderåsens Golfklubb), en rigtig dejlig dag, med igen-igen et stort fremmøde. 48 veteraner havde tilmeldt sig. Flot !

Den 20. juni havde vi midtvejsturnering, igen med stor tilslutning.

Ud over de almindelige tirsdage har vi jo også haft vores månedlige gunstarter, hvor vi har prøvet at lade alle spille fra blå eller rød tee. Dette har vist sig at være en rigtig god ide, efter de tilbagemeldinger vi har fået.

Vores afslutningsturnering havde vi så her den 26. september. Igen en fantastisk tilslutning, hele 87 mødte op til en dejlig dag med spil og endnu engang en dejlig buffet fra vores restaurant.

Der var selvfølgelig en regn af præmier til månedlige matcher, og dagens match, samt kåring af årets veteran. Barry, der står for sammentælling, kunne berette, at ikke færre end 61 forskellige havde været i præmierækkerne. Årets vinder blev Jørgen Vestergaard.

Så veteranudvalget siger tak for i år, og håber vi ses til næste år med højt humør og god golf.

Med stor hilsen

Veteranudvalget