Dameklubben

Seneste nyt

Så er vinteren snart slut og golfsæsonen starter igen. Vores første turnering er torsdag den 30. marts kl. 16 med en gunstart over 9 huller. Husk at alle damer i FGC er velkomne til denne turnering.
I skal stadig huske at aflevere jeres scorekort hver torsdag i postkassen i omklædningsrummet. Så sørger udvalget for opdatering af jeres scores. Order of Merit og Electic registreres automatisk ved indtastning. Selvfølgelig udfylder I scorekortet rigtigt og læsbart ligesom det skal underskrives af såvel spiller som markør.

Vel mødt til en forhåbentlig lang og god golfsæson. Vi ses på banen inden længe.

marts, 2017

tor30mar16:00- 18:20Dameklub åbningsturnering 9 huller stableford16:00 - 18:20 Kategori:Dameklubben,KlubturneringBemærk: Gunstart


Årets turneringer og arrangementer

Dame-torsdagsturneringerne er alle oprettet som tællende turneringer i turneringskalenderen i Golfbox.

Resultatet finder du efter hver torsdagsturnering, her på hjemmesiden under seneste nyt senest mandag morgen i den efterfølgende uge. Her kan du også se status på Order Of Merits (OOM).

På damedagene spiller vi i to rækker, som er opdelt efter hcp. Alle med hcp 0 – 20 spiller slagspil den første torsdag i hver måned, mens hcp 20,1 – 48 spiller stableford. Der er dog enkelte torsdage, hvor alle fx spiller fra blå tee eller lign. Det kan du læse mere om i turneringsplanen.

Dameklubbens månedsturneringer spilles den sidste torsdag hver måned som regel med gunstart kl. 16 eller kl. 9. Man kan tilmelde sig spisning bagefter, hvor præmieuddeling for dagens turnering og for månedens torsdagsturneringer vil foregå.

I flere år har vi sammen med herreklubben i FGC haft en dejlig dag på Eslöv Golfbane i Sverige. Det har været en årlig tilbagevendende turnering, som vi har nydt meget. I 2016 blev det desværre ikke til noget, men i år er den planlagt til onsdag den 23. august. Der kommer mere info om turen senere på sæsonen.

Dameklubbens turneringsplan 2017

 • dameklubben-1
 • dameklubben-2
 • dameklubben-3

Årets tur til Sverige

Igen i år tager vi til Barsebäck i Sverige. Det bliver i weekenden 16. til 18. juni, med mulighed for at spille fredag også.
Tilmeldingen kan ske allerede nu ved at sende en mail til Dorte Hedegaard.

Læs her alt om turen til Basebäck

Indmeldelse


Om Dameklubben
Dameklubben i Fredensborg Golf Club har ca. 125 medlemmer, som så vidt muligt deltager i en gennemgående turnering hver torsdag.

Her har alle medlemmer af Dameklubben mulighed for at spille med hinanden og således komme til at kende hinanden bedre.

På den måde har både nye spillere og gamle medlemmer stor fornøjelse af klubben.

Dameklubbens medlemsfolder

Hvem kan blive medlem?
Alle kvindelige medlemmer i Fredensborg Golf Club over 18 år og med handicap på max 48 kan blive medlem af Dameklubben.

Det koster 300 kr. for hele sæsonen at være medlem af Dameklubben, og indmeldelse foregår via netbank.

Overfør beløbet inden den 15. marts til klubbens konto:
Reg.nr. 1551 konto 3544346636 med oplysning af dit medlemsnummer og navn.

Sponsorer

Turneringssponsorer:


KAYSER dametøj
Besøg webside

ÖR & SUND fitness
Besøg webside

Shell – Seven Eleven

Vinkøbmanden
Besøg webside

Månedsturneringssponsorer:


Beauty House
Besøg webside

Boutique D’Or
Besøg webside

Grevernes Golfshop
Besøg webside

MercoPrint Køge
Besøg webside

Længste Drive – Nærmeste hul:


Vinkøbmanden
Besøg webside

 
 
 

Kontakt udvalget


Ulla Skov
Formand
Tlf: 2628 4233
Mail: ullaskov99@gmail.com
Diana Bech
Udvalgsmedlem
Tlf: 3074 2880
Mail: db@hl-invest.dk
Helle Dau Jensen
Udvalgsmedlem
Tlf: 2835 7143
Mail: helle_dau@hotmail.com
Charlotte Jelager
Udvalgsmedlem
Tlf: 5081 4143
Mail: ch.jensen@hotmail.com
Tanja Borch
Udvalgsmedlem
Tlf: 2510 1080
Mail:borchpedersen@mail.dk
Joan Jørgensen
Kasserer 
Tlf: 5151 0548
Mail: joan@adeltoft.dk
Jytte Strand
Hulspilsturnering
Tlf: 2812 4060
Mail: janogjytte@webspeed.dk

Medlemmer

Dameklubbens kontaktliste.
Her står alle de medlemmer som har givet tilsagn om at ville stå på listen.
Opdateres til 2017-listen i slutningen af marts.

Kontaktliste 2016
Dorte Hedegaard
Barsebäck og Eslöv
Tlf: 2027 8445
Mail:dorte.hede@gmail.com
Ulla Juncker
scorekort og Barsebäck
Tlf: 2448 6049
Mail:ullajuncker@hotmail.com
Anne Sommer
scorekort
Tlf: 2271 0046
Mail:
anne-gunner@tdcadsl.dk
 

Turneringsbetingelser 2017

Klik på overskrifterne nedenfor for at læse mere

 

Turneringsreglerne:

Spilleformen på almindelige torsdage er som regel stableford og vi spiller i to rækker opdelt efter hcp. Den første torsdag i hver måned spiller medlemmer med hcp 0-20 slagspil, og medlemmer med hcp 20,1 – 48 spiller stableford. For hver torsdagsturnering uddeles præmier for hver 7. deltager.

Der spilles så vidt muligt i 4-bolde. Dameklubben har forhåndsreserverede tider hver torsdag formiddag og eftermiddag. Man kan kun skrive sig på de forhåndsreserverede tider, hvis man er medlem af dameklubben.

Alle turneringer er tællende. Som i almindelige turneringer SKAL der afleveres scorekort. Alle deltager på den måde både i torsdagsturneringen og den løbende turnering ”Order of Merit” (OOM).

Dine 7 bedste runder i sæsonen tæller i den løbende turnering.

Scorekort skal være korrekt udfyldt med medlemsnummer, navn, handicap, antal slag og underskrevet af spilleren og markøren, som skal være medlem af Dameklubben. Scorekortene bliver opbevaret i 3 mdr.

Scorekort skal IKKE indtastes, men puttes postkassen i Damernes omklædningsrum samme dag, som runden spilles.

Overrækkelse af præmier til dagens vindere sker ved middagen efter månedsturneringen.

Ved lige placering i den gennemgående turnering (OOM), afgøres placeringen efter hvem, der har flest 1. pladser, flest 2. pladser osv. Hvis der stadigvæk er lighed mellem spillerne, afgøres det af hvem af de to spillere, der senest har opnået en 1. plads, 2. plads osv. Der er præmier til de 3 bedst placerede.

Pointsystem

 1. plads 15 point + 2 point for deltagelse
 2. plads 13 point + 2 point for deltagelse
 3. plads 11 point + 2 for deltagelse
 4. plads 9 point + 2 for deltagelse
 5. plads 7 point + 2 for deltagelse
 6. plads 6 point + 2 for deltagelse
 7. plads 5 point + 2 for deltagelse
 8. plads 4 point + 2 for deltagelse
 9. plads 3 point + 2 for deltagelse
 10. plads 2 point + 2 point for deltagelse
 11. plads 1 point + 2 point for deltagelse

På almindelige torsdage afgøres lige resultater ved at spilleren med laveste handicap opnår den bedste placering. Ex.: 2 spillere får begge 37 point, spiller A har HCP 13,0 og spiller B har HCP 14,2. I dette tilfælde bliver spiller A nummer et og spiller B nummer to. Hvis spillerne har samme HCP, vinder spilleren med den bedste score på de sidste 9 / 6 / 3 / 1 hul(ler).

Vi har månedsturnering den sidste torsdag i hver måned med gunstart kl. 16 eller kl. 9. Efter spillet spiser vi en lækker middag sammen, og der bliver uddelt præmier for dagens turnering og månedens torsdage. Vi bestræber os på at slutte senest kl. 22.00. Husk at du kan nøjes med at tilmelde dig månedsturneringen uden middag.

Turneringsformen vil fremgå af turneringsopslaget, som offentliggøres i Golfbox ca. en måned før turneringens afvikling.

Hvis du ikke kan deltage i månedsturneringen eller middagen, skal du aftale med en anden deltager, at hun på dine vegne modtager din præmie – ellers går præmien tilbage i puljen.

For at deltage i en månedsturnering, skal du også her tilmelde dig via Golfbox. Du har mulighed for kun at tilmelde dig turneringen eller at tilmelde dig turnering og middag, som betales via linket i Golfbox Sidste frist for tilmelding vil normalt være søndag aften, før turneringen spilles om torsdagen.

Prisen for middagen vil være fra kr. 98,- til. kr. 138. Bemærk at din tilmelding til middagen er bindende efter tilmeldingsfristens udløb. Hvis du melder afbud herefter, hæfter du for den fulde betaling.

Hvis du – efter tilmeldingsfristens udløb – bliver forhindret i at deltage i månedsturneringen, skal du kontakte en af turneringslederne hurtigst muligt. Du kan se på opslaget på Golfbox eller her på hjemmesiden, hvem der er turneringsledere for en månedsturnering.
På turneringsdagen skal du registrere dig hos turneringslederne senest 30 min. før start. Herefter vil der blive afholdt parole med betingelserne for dagens turnering.

Birdies
Hvis du laver en birdie, en eagle, en albatros eller måske en HIO så skriv dit navn i BB-mappen (Birdie og Bedre) som ligger i omklædningsrummet.
Anfør dato og hulnummer og få din markørs underskrift samme dag som du har spillet.

Du får en birdiebold for hver birdie i præmie ved månedsmiddagen. Hvis du ikke deltager i middagen, så bed en anden spiller fra Dameklubben om at modtage birdiebolden på dine vegne.

Eclectic
En eclectic, eller ‘eclectic turnering’, er en flere-rundes golfturnering, der resulterer i en 18-hullers score pr. spiller.
Eclectic udarbejdes på denne måde: Spillerne spiller et antal runder, og hvert hul på hver runde sammenlignes. Den laveste score for hvert hul bliver noteret og det giver en sammenlagt bedste score for alle 18 huller når sæsonen slutter.

Eksempel: Der er 3 runder; i runde 1 får spilleren en 6 for hul 1; i runde 2, en 7 for hul 1; i runde 3, en 4 for hul 1. Spillerens score for det første hul er 4.
Eclectic registreres automatisk når scorekortene fra torsdagsturneringerne tastes ind og opdateres i Golfbox.

2-eren
En anden konkurrence, der skærper koncentrationen på par-3 hullerne, (og for nogen måske på par 4 hullerne).
For at deltage skal du lægge 20 kr. i Dameklubbens postkasse i omklædningsrummet og skrive dig på listen på bordet under postkassen inden du spiller.

Hvis du er heldig og laver en birdie på et par-3 hul (eller en Eagle på et par 4-hul) kan du vinde hele puljen enten alene eller sammen med andre spillere, der også har lavet birdies eller eagles. I tilfælde af ingen birdies/eagles går puljen videre til næste torsdag. Husk at man deltager kun i 2-eren, hvis man afleverer scorekort og skriver det i BB-mappen.

Turneringsafvikling (før, under og efter turneringen):

Dameklubben har reserverede tider hver torsdag, 08:30 – 10:30 og 15:40 – 16:30 som man så vidt muligt skal booke. Sidste frist for bookning er søndag kl. 24, hvor tiderne bliver frigivet til andre.

Har du ikke fået booket dig inden, og er der ikke ledige reserverede tider kan du booke dig på en ledig tid i løbet af dagen, men du skal sikre dig, at du går med en markør, som er medlem af dameklubben, hvis du vil deltage i Damedagen.

Bookning sker via Golfbox.

Der spilles altid efter de almindelige golfregler, og man opfordres til at hjælpe hinanden med at det sker.

Dog kan der til månedsturneringerne være ændrede regler, pga. andre turneringsformer, men det vil fremgå af turneringsopslaget.

Scorekort skal IKKE indtastes, men puttes postkassen i Damernes omklædningsrum samme dag, som runden spilles. Kortet skal være korrekt udfyldt med medlemsnummer, navn, handicap, antal slag og underskrevet af spilleren og markøren, som skal være medlem af Dameklubben. Scorekortene bliver opbevaret i 3 mdr.

Alle scorekort gennemgås og kontrolleres og der sker diskvalifikation, hvis der er mangler jf. ovenstående.

Resultater og stillinger kan ses på Golfbox og dameklubbens hjemmeside senest mandagen efter torsdagsturneringen.